#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Sahanın en iyisiydi Galatasaray'da.

trabzon'un en iyi kullandığı koridordan sadece 1 kere geçebildiler. Seneye seni f.ener alır merak etme

Bu maçta çok iyi değildi geçen maçlarda ki gibi. Fazla boşluk bıraktı sol tarafta ama kendisine çokta kızamam. Hadi takım çok iyi olsa iyi oynasa Insua kötü olsa eyvallah ama takım olarak şanssız günümüzdeydik kimse istediğini yapamadı neredeyse.

Ben begenmedim aga, son 10 dakika cikti ileriye. Butun mac takildi oldugu yerde adam. Kademesi falan da zayif. Hucumu iyi o da mac basina 10 dakika.

Sabri de çıkmadı yalnız, beklerin çıkmaması için bir talimat olduğu belliydi bu akşam.

her mac 20 orta yapan

ligin asist kralligina oynayan dinamo sagbek serkan

mac boyunca 2 orta yapti

bu arada onunde bitik misi ve bitik kewell oldugu halde

ben sapka cikaririm

Sabri de çıkmadı yalnız, beklerin çıkmaması için bir talimat olduğu belliydi bu akşam.

Dogrudur. Savunmasi iyi degildi o kadar, hucum da yapmadi, e o zaman nasil iyi oynadi he? gibisinden bir yorumdu benimki.

bence fena değildi,en azından balta dan iyidir her halükarda,yoksa serkan balcı asistlerin 2-3 tane daha katardı rahat:o

Daha evvelde yazdım, en iyisi bu ise bahsi gecen bonservis bedellerinin yarısı bile etmez. Halbuki Temmuz ayı sonunda Jacques Momha'nın bonservisi elindeydi. Bu son senelerde para sacmaya amma meraklı bir kulüp olduk.

Insua bu takımda elestirilcek en son adam . Bu adamın biz degerini bilemeyiz , bizden ayrılır kral olur görürsünüz . Dünyadaki en iyi 3 sol bekten biri suan .

yahu adam kiralık beğenmezsen bonservisini almazsın olur biter,hakan dan çok daha iyi,derdiniz ne agalar:o

beyler serkan denen adam mac basina kac orta yapiyor bilmem ama 5 asisti var

ardanin 5a sisti varmi ligde bilmiyorum

insua reis cok iyi bir solbekkk hemde cok iyi

onunde savunma yapmayan misi ve kewell vardi

yinede zaptetti serkani

Mustafa Sarp ve Servet gibi adamlarımız varken eleştirecek başka adam bulamadınız mı?

Cetin Güngör Insua'dan kesinlikle daha iyi bir solbek. Sag geri orijinli olmasına ragmen. Asıl degeri bilinmesi gereken o cocuktur.

koy çetin i zaten liverpool da 40 maç oynatırlar anasını satayım:o,valla adnan polat ı hakediyoruz galiba:tiphat:

Çok savruk oynuyor. Ne yaptığını bilmez bir hali var gibi.

Gecmisteki Federico Insua hasretinize veriyorum bu yazılanları. Yoksa bu adam gercekten özel bir oyuncu degil. Lorik Cana gibi Insua'da gecmis dönem(ler)deki futbolları ile burada ilgi görüp sisiriliyorsa eger, Polat yönetimini asıl hakeden ben degil sizin gibiler. Zira takımın kimyasına bakmadan, gecmis dönem veya dönemlerdeki performanslarına göre oyuncu transfer ediyolar. Tam sizin üzerinde oldugunuz gibi ve elde var koca bir sıfır.

Ben Cana degilde Anthony Annan veya Misimovic degilde Ibricic dedigimde kendime göre birseylerin farkındaydım. Kanaatimce ligde en az 10 puan, ceptede 2-3 milyon ekstramız vardı.

Geri
Üst Alt