#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Galatasaray altyapisindan bir tane bile sol bek cikmiyorsa (Berk falan var guya) ve yonetim goz boyamak icin sol bek aliyorsa ve o sol bek elestirilip altyapidan bir oyuncuyla karsilastiriliyorsa o zaman bu Polat'i falan degil daha iyisini hakettigimizi gostermez mi? Polat'i haketmemenin aldiklari her kariyerli ve pahali adama "cok iyi" oldugunu iddia ediyorsaniz burada bir ironi yok mu?

Gecmisteki Federico Insua hasretinize veriyorum bu yazılanları. Yoksa bu adam gercekten özel bir oyuncu degil. Lorik Cana gibi Insua'da gecmis dönem(ler)deki futbolları ile burada ilgi görüp sisiriliyorsa eger, Polat yönetimini asıl hakeden ben degil sizin gibiler. Zira takımın kimyasına bakmadan, gecmis dönem veya dönemlerdeki performanslarına göre oyuncu transfer ediyolar. Tam sizin üzerinde oldugunuz gibi ve elde var koca bir sıfır.

Ben Cana degilde Anthony Annan veya Misimovic degilde Ibricic dedigimde kendime göre birseylerin farkındaydım. Ligde en az 10 puan, ceptede en az 2-3 milyon ekstramız vardı kanaatimce.

gecmis donem dedigin gecen sezon:)

Galatasaray altyapisindan bir tane bile sol bek cikmiyorsa (Berk falan var guya) ve yonetim goz boyamak icin sol bek aliyorsa ve o sol bek elestirilip altyapidan bir oyuncuyla karsilastiriliyorsa o zaman bu Polat'i falan degil daha iyisini hakettigimizi gostermez mi? Polat'i haketmemenin aldiklari her kariyerli ve pahali adama "cok iyi" oldugunu iddia ediyorsaniz burada bir ironi yok mu?

ben soyle bakiyorum

bu adamlar embesil degil

elbet bazi dogru isler yapacaklar

ben mesela FR in bir sol bek icin yirtindigina emindim hepte yazardim bunu

ve alindi

bence iyi bir sol bek

genc ayagi duzgun, birebirde kene gibi yapisiyor

yattara calim falan atamadi farkettiysen 2 pozisyonda

ben hakan baltadan 5 kat iyi bir solbek olduguna inaniyorum

zaten opalt ve ekibi hic bir dogru is yapmamis olamaz yok oyle bir ihtimal

iki tane dogru isleri var

biri insua biri cana

ama ikiside zorla alinmis adamlar bence

kesinlikle cok kotu transferlerin esiginden donup bunlara yoneldiklerine emin hissediyorum kendimi:)

Gecmisteki Federico Insua hasretinize veriyorum bu yazılanları. Yoksa bu adam gercekten özel bir oyuncu degil. Lorik Cana gibi Insua'da gecmis dönem(ler)deki futbolları ile burada ilgi görüp sisiriliyorsa eger, Polat yönetimini asıl hakeden ben degil sizin gibiler. Zira takımın kimyasına bakmadan, gecmis dönem veya dönemlerdeki performanslarına göre oyuncu transfer ediyolar. Tam sizin üzerinde oldugunuz gibi ve elde var koca bir sıfır.

Ben Cana degilde Anthony Annan veya Misimovic degilde Ibricic dedigimde kendime göre birseylerin farkındaydım. Ligde en az 10 puan, ceptede en az 2-3 milyon ekstramız vardı kanaatimce.

hocam anlaşamıyoruz galiba:),adamı beğenmemek ayrı,altyapıdan çetin gelse falan diye iyice küçültmek ayrı,liverpool da geçen sene 40 maç oynamış bi adamdan bahsediyoruz ne olursa olsun,hele EPL gibi tempolu bi ligde bek oynamak çok zor,he beğenmezsen almazsın bonservisini zaten,hakan dan iyi olduğu konusunda zaten hemfikiriz sanırım,ama beğenmemek ayrı bu kadar küçültmek ayrı

bide boldladığım yerde saçmalamışsın kusura bakma,dalga geçer gibi konuşuyorsun.

seninde sürekli önerdiğin adam buydu sanırım insua dan çok daha iyi olan,pek öyle görünmüyor ama bilemem:)

Jacques Momha - - transfermarkt.de

ben soyle bakiyorum

bu adamlar embesil degil

elbet bazi dogru isler yapacaklar

ben mesela FR in bir sol bek icin yirtindigina emindim hepte yazardim bunu

ve alindi

bence iyi bir sol bek

genc ayagi duzgun, birebirde kene gibi yapisiyor

yattara calim falan atamadi farkettiysen 2 pozisyonda

ben hakan baltadan 5 kat iyi bir solbek olduguna inaniyorum

zaten opalt ve ekibi hic bir dogru is yapmamis olamaz yok oyle bir ihtimal

iki tane dogru isleri var

biri insua biri cana

ama ikiside zorla alinmis adamlar bence

kesinlikle cok kotu transferlerin esiginden donup bunlara yoneldiklerine emin hissediyorum kendimi:)

Ya tamam iyi ben iyiligine birsey demiyorum da Cetin Gungor daha iyi demek nasil Polat'i haketmek oluyor onu cozemedim. Insua da oyle aman aman cok gerekli bir transfer degildi bence. Onun yerine orta saha alinsaydi simdi cok daha sendik.

Ortalari cok iyi.

Ya tamam iyi ben iyiligine birsey demiyorum da Cetin Gungor daha iyi demek nasil Polat'i haketmek oluyor onu cozemedim. Insua da oyle aman aman cok gerekli bir transfer degildi bence. Onun yerine orta saha alinsaydi simdi cok daha sendik.

top oynamamis bir sag bek adami insua gibi epl de sol bek oynamis adamla karsilastirmak normal degil

soyle dusun

neille de cok sirt cevirdik gelirken oda epl de orta karar stoper

ahmet kesim neillden iyi diyen adama gulmezmisin?

baskaninin iyi yapip yapmadigini analiz edemiyordur bence

her topluluk layik oldugu gibi yonetilir cunku yonetici o topluluktan cikar

top oynamamis bir adami insua gibi epl de oynamis adamla karsilastirmak normal degil

soyle dusun

neille de cok sirt cevirdik gelirken oda epl de orta karar stoper

ahmet kesim neillden iyi diyen adama gulmezmisin?

Ona gulerim cunku Neill gayet iyi oynuyor. Mesela Insua'yi Gaziantep BBSpor'dan alsak kimse su performanslarina wohauw demezdi, ama Premier Ligden gelince ortalama oynasa bile ohfs cok iyi deniyor.

Ayrica Insua da bir insan evladi. :o Liverpool'da bir sene oynadi diye amazing olacak hali yok. Cetin de Galatasaray altyapsindan yetisme bir adam her ne kadar altyapimiz vasat olsa da.

hocam anlaşamıyoruz galiba:),adamı beğenmemek ayrı,altyapıdan çetin gelse falan diye iyice küçültmek ayrı,liverpool da geçen sene 40 maç oynamış bi adamdan bahsediyoruz ne olursa olsun,hele EPL gibi tempolu bi ligde bek oynamak çok zor,he beğenmezsen almazsın bonservisini zaten,hakan dan iyi olduğu konusunda zaten hemfikiriz sanırım,ama beğenmemek ayrı bu kadar küçültmek ayrı

bide boldladığım yerde saçmalamışsın kusura bakma,dalga geçer gibi konuşuyorsun.

seninde sürekli önerdiğin adam buydu sanırım insua dan çok daha iyi olan,pek öyle görünmüyor ama bilemem:)

Jacques Momha - - transfermarkt.de

Cetin benim futbol anlayısıma göre ülkenin en iyi iki bekinden biri. Sonucta bir tek Maicon, Ramos veya Alves cıkmıyo. Kücültme kelimesi yanlıs. Cetin'i fazla iyi görüyorum, Insua'yı da yetersiz. Olay bundan ibaret.

Ona gulerim cunku Neill gayet iyi oynuyor. Mesela Insua'yi Gaziantep BBSpor'dan alsak kimse su performanslarina wohauw demezdi, ama Premier Ligden gelince ortalama oynasa bile ohfs cok iyi deniyor.

Ayrica Insua da bir insan evladi. :o Liverpool'da bir sene oynadi diye amazing olacak hali yok. Cetin de Galatasaray altyapsindan yetisme bir adam her ne kadar altyapimiz vasat olsa da.

dayi adam sag bek olarak bile 3 mac yapmamis ya ne sol beki:)

ayrica ben seyrettim cetini hic isik gormedim hic sorumluluk alacak bir adam degil korkak bir futbolu var

genc dedigin arda emre gibi olacak

yoksa cacik olmaz

ama insua konusunda farkli dusunuyoruz reis

ben cok begeniyorum genci

pozisyon hatalari yaptigi oluyor ama birebirde calim yemiyor ayakta kaliyor gereksiz dalmiyor

ortalarida oldukca iyi

Gönül görmek istediği gibi görüyor oyuncuları demekki. Benim izlediğim bugünkü maçta çok fazla bulunduğu kanatta açık verdi. Aynısını Hakan Balta yapınca yerlerden yerlere vurulur ama Insua yapınca birşey denilmemesi tuhaf. Fark yaratamıyor, farktan kastım gitsin gol atsın değil. Sıradan bir sol bek gibi. Hakan Balta'nın kötü olması Insua'nın çok iyi olduğu anlamına gelmez. Bugünkü maçta ne yaptı ben anlamadım, hatta önceki maçları da var, savruk bir oyuncu. Liverpool'dan gelmesi tamam bir artıdır da herşey değil. Sonuçta oynadığı futbolu izliyoruz..

Gönül görmek istediği gibi görüyor oyuncuları demekki. Benim izlediğim bugünkü maçta çok fazla bulunduğu kanatta açık verdi. Aynısını Hakan Balta yapınca yerlerden yerlere vurulur ama Insua yapınca birşey denilmemesi tuhaf. Fark yaratamıyor, farktan kastım gitsin gol atsın değil. Sıradan bir sol bek gibi. Hakan Balta'nın kötü olması Insua'nın çok iyi olduğu anlamına gelmez. Bugünkü maçta ne yaptı ben anlamadım, hatta önceki maçları da var, savruk bir oyuncu. Liverpool'dan gelmesi tamam bir artıdır da herşey değil. Sonuçta oynadığı futbolu izliyoruz..

karsisinda turkiye liginin en iyi sag kanadi var insafsizlik ediyorsunuz

serkanin kewella attigi omuzu gordunuzmu? domuz gibi kuvvetli adam ve ortalari mukemmel

karsisinda turkiye liginin en iyi sag kanadi var insafsizlik ediyorsunuz

serkanin kewella attigi omuzu gordunuzmu? domuz gibi kuvvetli adam ve ortalari mukemmel

Serdar hücum yönü tamam bu maçta karşısındaki oyuncu çok iyi o yüzden oldu diyelim. Ama defansta bulunduğu alanda fazla error verdi. Hatta beğenmediğimiz Mustafa Sarp gitti o bölgeye birkaç kere. Aynısı Hakan Balta olduğunda çok kötü eleştiriliyor fakat Insua olunca eleştiriler o kadar sert olmuyor. Sıradan bir sol bek bence. Bu takımda Ergün Pembeler, Hakan soyadını unuttum öyle sol bekler vardı sürekli bindirme yapan, defansta da fazla error vermeyen. Karşılaştırma kriterimiz Balta olursa bence hataya düşeriz..

neyse derdimiz solbek degil

balta harici kim oynasa ok

asil derdimiz buyuk:)

bu sene avrupa kupasi cok uzak bize

Hatta bunun kendisi de farkında olacak ki

ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan bile sağa orta açtı.

dayi adam sag bek olarak bile 3 mac yapmamis ya ne sol beki:)

ayrica ben seyrettim cetini hic isik gormedim hic sorumluluk alacak bir adam degil korkak bir futbolu var

genc dedigin arda emre gibi olacak

yoksa cacik olmaz

ama insua konusunda farkli dusunuyoruz reis

ben cok begeniyorum genci

pozisyon hatalari yaptigi oluyor ama birebirde calim yemiyor ayakta kaliyor gereksiz dalmiyor

ortalarida oldukca iyi

El-chef, Insua iyi topcu. Defansif olarak eksikleri var pozisyon alma, kademeye girme gibi konularda ama tempolu oynuyor ve teknigi de iyi. Lakin adamin kariyerine fazla bakilmamali yorum yapilirken. Cunku adami savunmak icin Liverpool'da oynadi denirse bu biraz sacma olur.

Cetin oynadigi 1-2 macta fena degildi. Insua'dan iyi degil tabii ki. Ama Insua da altyapidan cikip A takimi izleyerek Insua olmadi. Genclere sans vermek gerek. Insua'nin buldugu sansi bulsa belki Cetin oynuyordu takimda simdi.

Insua idare eder, genclere neden sans verilmiyor diyenlere "Polat'i hakediyorsun" degil "Al bilader ustun fikir madalyasi" demek gerekiyor. Insua iyi bir transfer hatta aldigimiz en genc yabancilardan. Ama vasat oynadigi zaman, ya da oyununda eksiklikler gorulup soylendigi zaman da "senin g.k." denmemeli.

Ek: Sabri bence sağ bek falan da değil. Orta yapamayan, doğru düzgün pas atamayan, bindirmelerinde error veren birisi Sabri. Hani kriterimiz Sabri, Hakan falan olduğunda zaten bence onlar iyi bir kanat bekleri değilki. Sabri ben olsam takımdan direk kovarım. Bir futbolcu kaç yılda orta yapmayı öğrenemez mi ya.

Geri
Üst Alt