#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Caner, Brezilya Milli takimin sol bekini yedek bekletiyor. Hiz olarak daha hizli. Teknik desen daha teknik. Hem Insua'dan iyi bek, hem en azindan kontenjandan yemiyordu.Caglar ve Insua icin bosa verilen para Caner icin harcalanmaliydi. Benim gorusum.

uzun zamandan beri ilk defa orta kesmesini bilen bir bekimiz var ve sen caner diyorsun? garip..

Ben pek yeterli bulmuyorum acikcasi. Cok adam kaciriyor arkasina. Tek begendigim yönü ortalarinin iyi olmasi. Ama kimi oynatacaksin ki? Bu da var.

Takımın şu anki hali düşünüldüğünde saç baş yoldurmayan bütün adamlar kalmalı ve oynamalı düzenli 11 de. İnsua da saç baş yoldurmayanlardan olduğuna göre kesinlikle devam insuayla. Gelelim saç baş yolduranlara: Servet, barış, ayhan, sarp, elano. Bu adamlar şu an gitmeli.

caner le kıyaslamadı zaten kimse,geçen senenin zavallısıydı diyorum caner anlatamadım:),caner pas atacak oyuncu bulamıyordu çünkü orta sahadan top alan babayiğit yok,sabri içinde durum aynıydı ama önünde keita vardı yine,sonra caner uzun yada geri oynadı diye eleştiriliyordu,sabri nin bu sezon yaşadığı olayda bundan ibaret,insua nın da başına gelecek muhtemelen:o

defansif yönü oldukça zayıf, kademeye giremiyor arkaya adam kaçırıyor riskli bir oyunu var.

sabri'nin de böyle bir zafiyeti var, ama sabri özverisiyle hızıyla kapatıyor açıklarını.

insua da bu özelliklerde yok ama topla iyi, ortaları, dribling özelliği çok yi ama zaafları da ciddi ve önemli zaaflar.

ben Balta'nın oynatılmasından yanayım benim kanaatim bu.

Dün Galatasaray adina macin en iyisiydi. Ama maalesef Hakan Balta iyilesince tekrar yedek kalacak gibi, niye bilmiyorum ama Servet, Sarp ve Balta'nin dokunulmazliklari var bu takimda. Takimimdan sogudum resmen.

Balta'ya 123564567987 kere tercih ederim.Hırstan bahsediliyorsa önce gelir, hızdan bahsediliyorsa yine önce gelir, teknik olarak yine önde gelir, kademelerde sıkıntı yaşıyor olabilir,

defansif yönü oldukça zayıf, kademeye giremiyor arkaya adam kaçırıyor riskli bir oyunu var.

sabri'nin de böyle bir zafiyeti var, ama sabri özverisiyle hızıyla kapatıyor açıklarını.

insua da bu özelliklerde yok ama topla iyi, ortaları, dribling özelliği çok yi ama zaafları da ciddi ve önemli zaaflar.

ben Balta'nın oynatılmasından yanayım benim kanaatim bu.

Hangi maçları izlediniz çok merak ediyorum?

Emiliano Adrian Insua

I am really disappointed for the game of yesterday. I think we didnt deserve to lose, we were playing well but this is football and win the team that score the goals. The things are not going well but hopefully change soon. We want towin more than anything. Thanks to the fans for the support, we need you!

dunku mactan dolayi hayalkirikligi yasiyorum. Kaybetmeyi hic haketmedik, iyi oynuyorduk ama bu futbol ve gol atan kazanir. Su anda yolunda gitmeyen seyler var ama umarimki bunlar degisecek. Kazanmayi herseyden cok istiyoruz. Taraftarlarimiza desteklerinden dolayi tesekkur ediyorum size ihtiyacimiz var.. demis reis..

:tiphat:

Trabzon maçının Cana ile birlikte en iyisi idi.Bulunduğu kanattan hiç gelemediler.Elinden geleni yaptı.

Emiliano Adrian Insua

I am really disappointed for the game of yesterday. I think we didnt deserve to lose, we were playing well but this is football and win the team that score the goals. The things are not going well but hopefully change soon. We want towin more than anything. Thanks to the fans for the support, we need you!

dunku mactan dolayi hayalkirikligi yasiyorum. Kaybetmeyi hic haketmedik, iyi oynuyorduk ama bu futbol ve gol atan kazanir. Su anda yolunda gitmeyen seyler var ama umarimki bunlar degisecek. Kazanmayi herseyden cok istiyoruz. Taraftarlarimiza desteklerinden dolayi tesekkur ediyorum size ihtiyacimiz var.. demis reis..

:tiphat:

diğer oyuncuların kulaklarını çek insua reis

Ulan eğer Hagi bu adamı aldırmazsa, kendisine olan daha doğrusu TD'lik kariyeri için olmayan güvenim eksilere düşecek.

Maçın sonlarında direkten dönen şutu/ortası gol olsaydı maçın kahramanı olurdu.

Ayağına sağlık

Geri
Üst Alt