#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ya beyler fotoğrafa falan gerek yok ki zaten,bu adamın Hakan gibi anti futbol adamından daha yetenekli olduğu ve oynadığı her maçta ondan çok daha fazla yırtındığı bi gerçek,hakan yanından geçen topa bile koşmuyo,hatta bulsam göstericem bugünkü maçta orta sahada ayağının altından bi top kaçırdı,durdu orda koşmadı peşinden,hagi çok haksızlık ediyor İnsua ya,yazık vallahi yazık.

jcXD8.png

Scout´dan aldim

Bu adam mı kiralık yoksa Mustafa Sarp mı belli değil.

Anıl'dan 1 yaş büyük.

Yasi daha cok kücük, oynamasi icin cok erken denilen Anil'dan 1 yas büyük bu adam. Bu yasinda Liverpool gibi bir kulüpte 30'un üstünde Premier Lig maci oynamis, Sampiyonlar Ligi tecrübesi var. Hatta Arjantin Milli Takim'inda bile oynamis. Simdi de bu genc yasina ragmen bambaska bir ülkede, hic tanimadigi bir kültürle ve futbol anlayisiyla basa cikmaya calisiyor, kiralik olmasina ragmen takimi en cok sahiplenen ve icinde bulundugumuz duruma en cok icerleyen adamlardan biri oldugu da her halinden belli. Sirf kiralik diye mi bu adama garezi var Hagi'nin? Inat olsun diye mi yasi ve ici Balta'yi, Caglar'i izletiyor da bu adami heba ediyor gercekten? Anlam veremiyorum, gercekten hic bir mantikli aciklamasi yok gibi bu adamin kadroya girememesinin. En kötü Cana'yla orta saha oynar su reazalet takimda. Insallah Hagi'nin vardir bir bildigi de 2-3 sene sonra basimizi bir yerlere vurmak zorunda kalmayiz.

Cok kalin kemikli. Nenemin dedigi gibi emme yigit biri.

Hagiyle yildizi barismadi bir turlu.

Bu çocugu nıye kadroya almıyo solbek oynat ortasaha oynat serdar özkan ne faydası var takıma allah askına

insua çok iyi bir insan hemde çok kaliteli bir sol bek facebook'da takılıyor kendisi her zaman galatasaray'ı ne kadar sevdiğini ve birçok fotoğraf paylaştı hatta 'sanırım gidiyorum diye bir mesajı vardı.' çok üzüldü insua kiralık oyuncu istemiyor Hagi efendide satış opsiyonu olduğunu kimse söylemedimi Hagi efediye oynatsa ölecekmi Hagi'yi işte bundan istemiyorum. Egoları olan bir karaktere sahip ve bu egoları onu hem futbolculuk hem teknik direktörlük kariyerinde büyük sektelere uğrattı yazık insua gibi bir oyuncu geçen sene liverpool'da banko 11 oyuncusu olan adamı getirdiler onu bile istemiyolar bize hakan balta ayhan sarp barışlar müstahak yazık yazık

çok üzülüyorum bu çocuğun gidecek olmasına, ruhu olan bir kaç isimden birisi, tek şanssızlığı hagi gibi bir t.d ve h.balta gibi bir solbekin takımda olması!

Hagi bari kadro dışı bıraksa oynamayacağını biliriz ama her maç kadroya alıp oynatmamak ayıp.

Liverpool taraftarları kulübe hala kızgın Insua'yı gönderip Konchesky'i aldılar diye.

Geri
Üst Alt