#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Maça çok kötü başladı ama biraz toparladı sonradan. Ortası mükemmeldi.

Insua sezon sonu 4-5 milyona bulabilecegin her solbek kadar iyi.

Sadece kucuk bir ornek. Hasan Ali'ye bakin. Kayseri'deki. Bence forumun cogunlugu Hasan Ali'yi ister Insua yerine. No problem. Genc ve Turk. Turk olmasi bunun en buyuk nedeni olabilir. Ama hem Ismail gibi, hatta hem Santos gibi Hasan Ali'ninde defansif ozellikleri zayif. Hursut Meric gibi taktik anlayisi 0 olan adam tarafindan yerle bir edildi Gencler macinda. Kademe anlayisi en az Ismail kadar zayif. Ama onemlisi atakta cok katki sagliyor. Insua'da bunu cok iyi yapabilen bir solbek, ama su an rahat degil.

Fizik olarak, yani hem vücut yapısı olarak, hem de kondüsyon olarak takımın birçok oyuncusundan iyi durumda İnsua.

Top tekniği üst düzeyde değil ancak bir savunmacı bek oyuncusuna yeterli olduğunu düşünüyorum. Bindirmeleri de gayet iyi, kondisyonu gereği. Bilinçsiz hareket etmiyor, en önemlisi bu olsa gerek. Savunma açıklarında elbette hatası vardır ancak bu sadece onun suçu değil. Hem maçın gidişatı, hem rakibin durumu hem de ön liberosuz oynamamız bu sıkıntıları ortaya çıkarmıştır.

Hakan Balta'ya nazaran daha hareketli olduğu kanısındayım, heyecanlı bir futbol izlemek isteyen taraftar olarak İnsua'yı bekte görmek isterim.

ne güzel hata yapinca, hersey ortada oluyor

assist yapinca, sans filan...

Bugün yaptığı hatalara rağmen arkasında durmak gerekiyor. Gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarım bonservisi alınır.

Asisti mükemmel olabilir ama şans eseri olduğunu da kabul etmek gerekiyor. Rastgele içeri çevirdi topu. Kime çevireceğini falan düşünmedi. Topu düzeltseydi, kafasını kaldırıp içeri baksaydı falan anlardım ama rastgele açtı ortayı. Örneğini vermiştim ama tekrar edeyim en iyisi. Birisi orta sahadan veya gerisinden 3'lük atabilir. 3'lüğü atan dahi şans eseri olduğunu kabul eder. Ama bekler, ölçer, biçer, öyle atarsa; o zaman takdiri gerçekten hakeder. Insua'nın ortası da öyle.

Asisti mükemmel olabilir ama şans eseri olduğunu da kabul etmek gerekiyor. Rastgele içeri çevirdi topu. Kime çevireceğini falan düşünmedi. Topu düzeltseydi, kafasını kaldırıp içeri baksaydı falan anlardım ama rastgele açtı ortayı. Örneğini vermiştim ama tekrar edeyim en iyisi. Birisi orta sahadan veya gerisinden 3'lük atabilir. 3'lüğü atan dahi şans eseri olduğunu kabul eder. Ama bekler, ölçer, biçer, öyle atarsa; o zaman takdiri gerçekten hakeder. Insua'nın ortası da öyle.

çok saçma bir yorum olmuş.o ortayı bilerek kimse yapmaz.o top sadece oraya gönderilir.gerisi şanstır

Ne diyorduk. Galatasaray'a uyan oyuncular alalim. Bu cocuk Galatasaray'a uymuyorsa bütün takim gitsin. cocuk yürekten oynuyor, akiyor, orta yapiyor, top kapiyor. en önemlisi bizim sözde bekler gibi paslarin 90%'ni kaleciye atmiyor. Balta bek filan degil. öyle bekler tas devrinde kaldi. gercek bek Insua gibidir. defansif hata filan gecin bunlari. bek dedigin 90 dakka o koridoru kullanacak. yeri gelince arkasi da bos kalacak. orayi baskasi doldursun artik taktik geregi. Hakan balta 90 dakka arkada beklyior da noluyor??

insua: Hagi'nin gözyaşlarını gördüğümde ne kadar önemli bir kırılma noktasına tanıklık ettiğimin farkına vardım

seviyorum ben bu adami

bugün bir iki pas hatasi yapti ama genel olarak yine en caliskan topculardan biriydi.

en cok, hic kimsenin beklemedigi anda, raket gibi gibi ucup, topu calmasi, ve rakibin ceza sahasinda girmesini begeniyorum )))

Defansta zaafları var hala.çizgiyi bozuyor gibi geldi bana.Hücuma hareket getirdiğide bir gerçek.

ilk yari kotuydu sonra baya toparladi

adam tam bir buyuk takim solbeki

balta gibi 2. lig solbeki degil

Bu çocuk pas ve orta atmasini bilmiyor. Defansif olarak rezalet oldugunu hepimiz biliyoruz zaten. Caglar saglam olsa forma yüzü göremez.

Orta atamıyormuş beyler.:(

2.yarı müthiş oynadı.Aynen devam.:asd:

Kaleci de yabancı olursa Çağlar oynayacaktır zaten. İkisi de iyi bana göre.

Bugün çok tercih hatası yaptı sahada ama olsun, bence gayet iyi bir sol bek.

İyi diyemem. Kötü de diyemem. Culio'yla iyi anlaştı. Ortalarda ayağı düzgün. Fakat savunmada sorunları olduğu aşikar.

Ortaları çok isabetli ve güzel ama paslarını geliştirmesi lazım,ciddi şekilde pas hatası yapıyor.

Geri
Üst Alt