#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

O yediğimiz saçma golde hatası vardı bence.

pas konusunda biraz çalışmalı

bugün 2-3 kere yakınındaki adama roket gibi pas attı kaybettirdi topları

ama sürekli ileri gitmesi gelmesi ve istekli olması güzel

sezon sonuna kadar daha netleşir herşey

Serkan ve insua tam faciaydı iki kişi savundu kaleyi hatta servet tek başına

iyi adam fakat türkiyede geleceği ne kadar parlak belirsiz. bir var bir yok tipi bir oyuncuya benziyor. :)

Adnan Sezgin tutup Insua'ya 5 milyon euro verme gibi bir gaflette bulunmaz umarım..

Yaptığı hatalar genellikle takımın arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Takım olma yolunda ilerledikçe insua ve serkan çok daha iyi olacaklardır. Daha 20 li yaşlardalar hata yapsalar ne olur ki zaten.

İlk yarı oldukça kötüydü 2.yarı toparladı

"Hagi'nin gözyaşlarını gördüğümde ne kadar önemli bir kırılma noktasına tanıklık ettiğimin farkına vardım."

:tiphat:

164546_191464394198570_142954115716265_747948_6999434_n.jpg

Hi everyone. I am at home a bit tired from yesterday. It was a very nice nigth, we said goodbye to Ali Sami Yen with a good performance, good victory how the stadium deserve. Also I am very happy because I played my second straight game and i am getting confidence and fitnees, that is the only way to improve, playing. Thanks to the fans for the support and I leave a picture of my last time in Ali Sami Yen!

Bu çocuğu seviyoruz :).

sezon sonu gider bu oyununu sürdürürse beypazarı maçında böyle hata yaparsa yarın ligde işi zor ama efendi karakterli bir çocuğa benziyor:)

Bir de bu adamı göndereceklerdi ya. Hata yapmıyor mu, yapıyor! Ama yüreğiyle oynuyor. Seviyorum ulan seni Insua. Umarım sezon sonu opsiyonunu kullanıp seni alırlar.

adam bek sıkıntısı çeken arjantin milli takımının gelecekteki sol bek adayı, biraz parlar biraz avrupa kupalarında iyi performans gösterirse milli takımda oynamaya başlar, sol açıktan kırma jonas gibi bir kazma oynuyorsa milli takımda insua haydi haydi oynar, ve bu çocuğa 5 milyon euro vermek bir risk değildir bence, sezon sonuna kadar sürekli oynatılmalı ve bakılmalıdır, zira bu adam tutarsa 10 15 milyon euroya ileride satabiliriz milli takımda da sürekli oynamaya başlarsa, bu da düşünülmeli, ayrıca cana iyi bir baros iyi bir kewell bi de culio dışında şuanda banko oynamayı hakeden yetenekte bir yabancımız yok, o yüzden yabancı kontenjanı sorunumuz da yokken sürekli oynatılmalı diye düşüyorum...

bu adamdan kesinlikle bir zarar edilmesi söz konusu değildir diye düünüyorum, 5 e alırsınız tutmazsa en kötü 3 e satarsanız, 2 milyon euroları nerelere çöpe attık, neden adam olabilecek birisi için bu riski almayalım ki..

golde hatasu var diyen halt eder

serhat bile utanir golde hatasi var demeye

bizde kale bos

abartmiyorum direk bos

Oradaki asıl hata kaleci müsveddesinin. Insua zaten kapatmış adamın önünü.

Katılıyorum. Insua adamın önünü kapatmış ve etkisiz bir şuta zorlamıştı, Aykut panik yapmayıp yerinde dursaydı çok basitçe kurtaracaktı topu.

Evet, golde hiç hatası yok. Hatta futbol okullarında ders olarak gösterilecek bir müdafa örneği sergiledi.. Hey Allahım ya..

Geri
Üst Alt