#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ajax maçında çok kötüydü defansif anlamda.

Üstüne gidilmeli. Dünyada sol bek yetişmezken 89 doğumlu bir çocuğu bu kadar kolay harcamayalım.

Oyuna girdikten sonra kendini direkt belli etti Hakan'dan sonra. Ama ona da hak verin adamı ardarda kaç maç oynatmış acaba Hagi efendi ?

20 li yaşlarda serkan ve insua. Bu sezon zaten kötüyüz Hagi bari bırakta full oynat adamları çünkü potansiyelleri var. Oynadıkça açıklarını kapatırlar. Düşünsenize seneye bomba gibi iki genç bekle sezona başladığımızı.

Hakan defolsun gitsin, ondan 10 kat fazla hata yapan Insua'nin üstüne gidilsin. Yasindan falan bana ne, Liverpool'da oynamamis miydi ?

Hakan Balta hata yapacak kadar insiyatif bile almıyor ki, bu çocuk sürekli oyunun içinde, Hakan gibi pasif kalmıyor. Agresiflik, bir bek oyuncusunda olması gereken en önemli özelliklerden biridir. Hata yapar, zorlarsınız 1-2 sene sonra hatalarını aşarsa 10 numara bir sol bekiniz olur. Hatalarını gideremezse, en azından 2 sene genç, Hakan Balta'dan daha çok heyecan veren bir oyuncuya tahammül etmiş olursunuz.

Hala Hakan Balta'yla ben mutluyum diyorsanız, bu sizin tercihiniz tabii ki saygı duyarım. Ama ben kendi mantığımla düşündüğümde, Insua daha makul bir seçenek gibi geliyor.

Ben seviyorum bu çocuğu ya takıma enerji veriyor.Ve tempo kazandırıyor..

Ben seviyorum bu çocuğu ya takıma enerji veriyor.Ve tempo kazandırıyor..

Kesinlikle. Sürekli oyunun içerisinde.

Ortaları çok iyi değil, bazen top kaptırıyor ama zaten Hakan Balta da aynı hataları yapıyor.

En azından Çağlar sakatlıktan çıkana kadar 11'de oynar.

bende mac boyu balta kadar topla bulussam bende az hata yaparim:)

Arkadaslar twitteri olanlar Insua' ya bol bol pas calismasi yapsin diye mesaj atsin. Iyi niyetli tavsiye anlaminda.

Arkadaslar twitteri olanlar Insua' ya bol bol pas calismasi yapsin diye mesaj atsin. Iyi niyetli tavsiye anlaminda.

Pas çalışması değil de, top kendisine geldiğinde ezbere değil biraz kafasını kaldırıp pas vermesi lazım.

Kesinlikle. Sürekli oyunun içerisinde.

Ortaları çok iyi değil, bazen top kaptırıyor ama zaten Hakan Balta da aynı hataları yapıyor.

En azından Çağlar sakatlıktan çıkana kadar 11'de oynar.

Bence tam tersi ortaları çok iyi.

Bu elemanı beğeniyorum.Umarım bonservisi alınır.Hagi son zamanlarda İnsua'yı beğendiğini söylemişti, iyi çalışıyor falan filan diyordu.

İnsua'nın ortaları en az Hakan Ünsal kadar iyi. Ortalarına biraz zeka katarsa, Ergün Penbe kıvamına gelir. :)

Tek kelimeyle Balta'dan iyi !

Geri
Üst Alt