#6 Fredrik Midtsjö

ben alkmarlıların yorumlarını okuduktan sonra geri dönüş yaptım zaten,iyi adam diyolar diye.utanacagım bişey yok.helal olsun

5 maç düzenli oynasın eksikleri görülsün, dilolarını o zaman görücem.

Zira 5 maç üst üste de oynamayacaktır.

Dribblingi olmasa yabancı sınırını asla işgal edebilecek kalitede değil, alameti dribbling.
3-4 topcu haric kimse 5 mac ust uste oynayamaz ki zaten bu kadroda. bu adam 30 mac da oynar ust uste ama plan olmadigi icin illaki rotasyonlanacaklar.

5 maç düzenli oynasın eksikleri görülsün, dilolarını o zaman görücem.

Zira 5 maç üst üste de oynamayacaktır.

Dribblingi olmasa yabancı sınırını asla işgal edebilecek kalitede değil, alameti dribbling.
Alan ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Sahada doğru yerlerde bulunuyor hep Nelsson ve Torreira gibi. İnce işler beklenecek oyuncu değil kimse de böyle beklentiye girmemeli zaten.

Alan ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Sahada doğru yerlerde bulunuyor hep Nelsson ve Torreira gibi. İnce işler beklenecek oyuncu değil kimse de böyle beklentiye girmemeli zaten.
Alan olabilir, pozisyon hayır.

Torreira ve Midstjö ofansif anlamda kısırlaştırır takımı, zaten pozisyon kalitesi düşükken daha da düşer. Mata ve Oliveira'yı koysan Mertens dışarda kalamaz.

Yani Torreira ve Midstjö birlikte oynamaz kolay kolay. Ha ileri 4lü sürekli cepten tavşan çıkarırsa belki olabilir.

Torreira ve Midstjö ofansif anlamda kısırlaştırır takımı, zaten pozisyon kalitesi düşükken daha da düşer. Mata ve Oliveira'yı koysan Mertens dışarda kalamaz.

Yani Torreira ve Midstjö birlikte oynamaz kolay kolay. Ha ileri 4lü sürekli cepten tavşan çıkarırsa belki olabilir.
Bizim takımdaki kısırlığın 1. sebebi bu ikili olmayacak. Kanatlar işlese orta saha bu sekilde de oynar ama pozisyon üretip skor yapması gereken 2 kanat oyuncusu böyle kısır olursa orta saha göze batmaya başlar. Tüm denklemler birbiriyle ilintili. Dönen topları toplayıp atak devamlılığı sağlamaları da bir hücum zenginliği.

İlerleyen dönemde Mata oyun kurucu kanada evrilmek zorunda kalacak bu sebeple.

Katılmıyorum görüşüne şu yüzden, midstjö ve torreria oynar önüne Mata koyarsın kısırlığı önlersin, Mertens birşeyler yapmaya çalışıyor ancak Mata gibi kreatif bir oyun sergilemiyor daha çok pır pir oyun. Bizim ihtiyacımız Mata gibi gözüküyor . Ayrıca Midstjöyü önceden hiç izlememiştim ancak dikine tek pasları harika geçiş oyununda ve kapalı defansları çözme konusunda çok yardımcı olacaktır.

Oliveira konusuna gelince Ol iyi çok severim ancak benim dikkatimi çeken bir şeyi var çok ayağında tutuyor dünkü maçta da çok yaşadık ya ver şu pası artık dedirtiyor sırf o yüzden kaç top kaybedip geri dönmek zorunda kaldık. Oli maç içinde ekstra işler yapıyor yapacaktırda ama güçlü takımlara ve deplasmanlar da midstjö ve torreria ile oynarım net.

Bizim takımdaki kısırlığın 1. sebebi bu ikili olmayacak. Kanatlar işlese orta saha bu sekilde de oynar ama pozisyon üretip skor yapması gereken 2 kanat oyuncusu böyle kısır olursa orta saha göze batmaya başlar. Tüm denklemler birbiriyle ilintili. Dönen topları toplayıp atak devamlılığı sağlamaları da bir hücum zenginliği.

İlerleyen dönemde Mata oyun kurucu kanada evrilmek zorunda kalacak bu sebeple.
Rakiplerin yüksek hücum kaliteleri yok, Sergio az ciddiye alsa sorun kalmayacak. 6 tane defansı ön planda olan adamla oynamak zaten doğru değil zira beklerden net bir ofans katkısı alamıyoruz hala.

Takımda iki tane iyi pasör var birisi hep sahada olmalı, Mertens sahte 9 oynamadığı sürece de o denklem işlemez. Mata'yı kanatta oynatacağımızı sanmıyorum, son dönemin ağırlığı 8 numara zaten.

Torreira mitzo ile hucum devamlılığıni saglayabiliyoruz. Kısırlık kanatlarda forvette şu an

Geri
Üst Alt