Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.952
- 11.156
- 2.338
Yoo, onlari kurtaramiyorsa okan bizde yedek kaleci olmasin.sen küçümsüyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo, onlari kurtaramiyorsa okan bizde yedek kaleci olmasin.sen küçümsüyorsun
yahu onları yeri geliyor uğurcan ve altay kurtaramıyorYoo, onlari kurtaramiyorsa okan bizde yedek kaleci olmasin.
Iyi hadi öyle olsun.yahu onları yeri geliyor uğurcan ve altay kurtaramıyor
Hazar Büyüka vibe aldım sendenIyi hadi öyle olsun.
Olabilir, kim o?Hazar Büyüka vibe aldım senden
3-4 topcu haric kimse 5 mac ust uste oynayamaz ki zaten bu kadroda. bu adam 30 mac da oynar ust uste ama plan olmadigi icin illaki rotasyonlanacaklar.5 maç düzenli oynasın eksikleri görülsün, dilolarını o zaman görücem.
Zira 5 maç üst üste de oynamayacaktır.
Dribblingi olmasa yabancı sınırını asla işgal edebilecek kalitede değil, alameti dribbling.
seninle ayni fikirdeyim 10ur
Mükemmel analizime katılmana sevindim broseninle ayni fikirdeyim 10ur
kerem ve yunus hakkindaki goruslerini alabilirmiyimMükemmel analizime katılmana sevindim bro
kerem ve yunus sorunsalı diye sözlüğe konu açmamak için kendimi zor tutuyorumkerem ve yunus hakkindaki goruslerini alabilirmiyim
Alan ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Sahada doğru yerlerde bulunuyor hep Nelsson ve Torreira gibi. İnce işler beklenecek oyuncu değil kimse de böyle beklentiye girmemeli zaten.5 maç düzenli oynasın eksikleri görülsün, dilolarını o zaman görücem.
Zira 5 maç üst üste de oynamayacaktır.
Dribblingi olmasa yabancı sınırını asla işgal edebilecek kalitede değil, alameti dribbling.
Alan olabilir, pozisyon hayır.Alan ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Sahada doğru yerlerde bulunuyor hep Nelsson ve Torreira gibi. İnce işler beklenecek oyuncu değil kimse de böyle beklentiye girmemeli zaten.
Bizim takımdaki kısırlığın 1. sebebi bu ikili olmayacak. Kanatlar işlese orta saha bu sekilde de oynar ama pozisyon üretip skor yapması gereken 2 kanat oyuncusu böyle kısır olursa orta saha göze batmaya başlar. Tüm denklemler birbiriyle ilintili. Dönen topları toplayıp atak devamlılığı sağlamaları da bir hücum zenginliği.Alan olabilir, pozisyon hayır.
Torreira ve Midstjö ofansif anlamda kısırlaştırır takımı, zaten pozisyon kalitesi düşükken daha da düşer. Mata ve Oliveira'yı koysan Mertens dışarda kalamaz.
Yani Torreira ve Midstjö birlikte oynamaz kolay kolay. Ha ileri 4lü sürekli cepten tavşan çıkarırsa belki olabilir.
Katılmıyorum görüşüne şu yüzden, midstjö ve torreria oynar önüne Mata koyarsın kısırlığı önlersin, Mertens birşeyler yapmaya çalışıyor ancak Mata gibi kreatif bir oyun sergilemiyor daha çok pır pir oyun. Bizim ihtiyacımız Mata gibi gözüküyor . Ayrıca Midstjöyü önceden hiç izlememiştim ancak dikine tek pasları harika geçiş oyununda ve kapalı defansları çözme konusunda çok yardımcı olacaktır.Alan olabilir, pozisyon hayır.
Torreira ve Midstjö ofansif anlamda kısırlaştırır takımı, zaten pozisyon kalitesi düşükken daha da düşer. Mata ve Oliveira'yı koysan Mertens dışarda kalamaz.
Yani Torreira ve Midstjö birlikte oynamaz kolay kolay. Ha ileri 4lü sürekli cepten tavşan çıkarırsa belki olabilir.
Rakiplerin yüksek hücum kaliteleri yok, Sergio az ciddiye alsa sorun kalmayacak. 6 tane defansı ön planda olan adamla oynamak zaten doğru değil zira beklerden net bir ofans katkısı alamıyoruz hala.Bizim takımdaki kısırlığın 1. sebebi bu ikili olmayacak. Kanatlar işlese orta saha bu sekilde de oynar ama pozisyon üretip skor yapması gereken 2 kanat oyuncusu böyle kısır olursa orta saha göze batmaya başlar. Tüm denklemler birbiriyle ilintili. Dönen topları toplayıp atak devamlılığı sağlamaları da bir hücum zenginliği.
İlerleyen dönemde Mata oyun kurucu kanada evrilmek zorunda kalacak bu sebeple.