#6 Fredrik Midtsjö

Fiziksel olarak tamamen gerilemiş Rashica da aynı şekilde gerilemiş muhtemelen salgın hastalıktan etkilendiler Covid mi yakalandılar Grip mi bilmiyorum ama 1 aydır kendilerine gelemediler. Pas kalitesi kötü box to box gibi oynamaya çalışıyor ama 20 metre sonunda yürüyecek hali kalmıyor.

İlk birkaç maç dripling yapan orta saha görmek hoşuma gitmiş idi fakat ortalama biri olsa da olur olmasa da olur durumunda şu ana kadar itibariyle.

Fiziksel olarak tamamen gerilemiş Rashica da aynı şekilde gerilemiş muhtemelen salgın hastalıktan etkilendiler Covid mi yakalandılar Grip mi bilmiyorum ama 1 aydır kendilerine gelemediler. Pas kalitesi kötü box to box gibi oynamaya çalışıyor ama 20 metre sonunda yürüyecek hali kalmıyor.
Ortalıkta bir grip var. Covid değil ama. 8-10 gün ateşim indi çıktı. Hala öksürüğü tam atlatmış değilim. Rashica'nin performansı buna bağlı olabilir. Ama futbolcu adam, toparlaması lazım artık.

Toparlanır diye ümit ediyorum
images

Tek artisi deli dana gibi kosmasi. Topu ilk anda kapamasa da adamlarin pesini birakmiyor 😁

Yarım sezon daha durumuna bakılıp, gönderilir diye düşünmekteyim. Tutmayacak gibi sanki.

Ben bu adamdan çok ümitliydim. İyi de başlamıştı ama son maçlarda performansı çok düştü.

Okan Hocam oyuncularla ilgili kolay pes etmiyor, kazanmaya calisiyor. Bitik PvA ve Seferovic'e bile cokca sans verdi.

İlk geldiği maçlar daha iyiydi son maçlarda ne yaptığını bilmiyor hatta Berkan'a bile yük oluyor. Fiziksel olarak daha da kuvvetlenmesi lazım pas kalitesi düşük sadece koşarak mücadele edecekse omuz omuza da rakibini yıkması lazım aksi taktirde topu kaptırıyor.

İlk geldiği maçlar daha iyiydi son maçlarda ne yaptığını bilmiyor hatta Berkan'a bile yük oluyor. Fiziksel olarak daha da kuvvetlenmesi lazım pas kalitesi düşük sadece koşarak mücadele edecekse omuz omuza da rakibini yıkması lazım aksi taktirde topu kaptırıyor.

Sakatlik + hastalik geciren diger isim, Rashica ile birlikte. Biraz daha beklememiz lazim zorlamaya gerek yok (gondermek acisindan). Ilk geldiginde oynadigi oyun bence bize katki saglar.

Sakatlik + hastalik geciren diger isim, Rashica ile birlikte. Biraz daha beklememiz lazim zorlamaya gerek yok (gondermek acisindan). Ilk geldiginde oynadigi oyun bence bize katki saglar.
Ya bu lanet hastalıktan en çok etkilenen klüp gerçekten biz olduk. Evet rashica da dünya kupası performansinda değil hatta geçen sene cicaldau da fena başlamamıştı lige ne zaman hastalandı denildi ondan sonra tepetaklak gitti

Ya bu lanet hastalıktan en çok etkilenen klüp gerçekten biz olduk. Evet rashica da dünya kupası performansinda değil hatta geçen sene cicaldau da fena başlamamıştı lige ne zaman hastalandı denildi ondan sonra tepetaklak gitti

Aynen... Birsey diyeyim bende benzer birsey gecirdim tamam futbolcu degiliz ama cok yordu bunyeyi surekli uyku ve yorgunluk hali yasadim yaklasik 5-6 gun. Simdi ofiste bircok kiside var benzer semptomlar. Buna benzer birsey gecirmislerse, cok normal diyorum ki adamlarin kas ve fizik seviyesi oldukca yuksek ve en kucuk aksaklik/ara vermede dusus oluyor, gozle gorulur bir sekilde. O yuzden beklemek lazim. Adamin gecmis istatistikleri ve bizdeki ilk 3-4 maci ortada. Super demiyorum ama iyi bir rotasyon ismi ve topla iyi adam. Cok zorlamamak lazim. Kendisi gitmek isterse ve kabul ederse, evet.

Geri
Üst Alt