- 23 Temmuz 2009
- 16.403
- 1.149
- 1.778
Hahahaha tamam ndiaye çok daha iyiydi zaten o konuda8 diyenler olmuş 8 için oyun görüşü ve teknik kapasitesi yetersiz
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahaha tamam ndiaye çok daha iyiydi zaten o konuda8 diyenler olmuş 8 için oyun görüşü ve teknik kapasitesi yetersiz
8 diyenler olmuş 8 için oyun görüşü ve teknik kapasitesi yetersiz
Burada haftalarca kicimi yirttim Fernando'nun yerine adam almadan yollamak büyük hata diye. Hatta kalmasi gerektigini ve onun kalitede oyuncu almamizin bu yönetimle imkansiz oldugunu söyledim.
Adamlar cok güzel gösteriyorlar transferin nasil yapildigini: Monaco, falcao'yu hala serbest birakmiyor, keza Sevilla Banega'yi. Biz de Fernando'uy birakmamaliydik Sevilla Banega'yi birakmadigi sürece. Üstelik 4,5m yerine belki 6-7m bile koparabilirdik.
Yine hata, yine hata, yine hata! Akillanmaz bu yönetim!
8 diyenler olmuş 8 için oyun görüşü ve teknik kapasitesi yetersiz
Tam tersi 6 Numara oyniyamaz, oynatilirsa da yanlis transfer olmus olur. Adam bildigin 8 Numara icin yaratilmisne yalan konuşiyim ben beğendim. daha takımla 3 gündür çalışıyor ve uzun pasları enfesti.
8 numara oynayamaz diyorsunuz ama açık ara oynar bu takımda ben zenci olupta böyle bir teknik görmedim
Keita ?ne yalan konuşiyim ben beğendim. daha takımla 3 gündür çalışıyor ve uzun pasları enfesti.
8 numara oynayamaz diyorsunuz ama açık ara oynar bu takımda ben zenci olupta böyle bir teknik görmedim