#6 Jean Michaël Seri

Seri tüm sezonu dos kaldıramaz. Belhanda gibi bazen saha içinde laubali davranır. Bu ikilinin arkasına pasör çalışkan Linderoth tarzı biri lazım. Üst düzey Fernando gibi bir Brezilyalıda olur ama cep yakar.

Yahu tamam ortalığı yangın yerine çevirmeyin Babel kaç maçtır forvet oynuyor sizce sezon boyunca Babel'i sol kanatta mı yoksa forvette mi kullanacağız ? forvet olmadığı için Babel orada oynuyor aynı şekilde 6 numara henüz gelmediği için Seri orada oynuyor

Fatih Terim de bizim kadar biliyordur Seri'nin en iyi hangi mevkide verimli olacağını ...

Yahu tamam ortalığı yangın yerine çevirmeyin Babel kaç maçtır forvet oynuyor sizce sezon boyunca Babel'i sol kanatta mı yoksa forvette mi kullanacağız ? forvet olmadığı için Babel orada oynuyor aynı şekilde 6 numara henüz gelmediği için Seri orada oynuyor

Fatih Terim de bizim kadar biliyordur Seri'nin en iyi hangi mevkide verimli olacağını ...

plan catne ve mitronun yollanmasi ve forvet gelmesi
babel de yedek forvet olacak ki o mevkide oynuor kac mac
6 nr gelirse yedegi donk olur
o zmn orda donk oynamasi lazim ama gel gor ki seri oynadi
bu da demek ki hoca kendisini o mevkide dusunmektedir.

plan catne ve mitronun yollanmasi ve forvet gelmesi
babel de yedek forvet olacak ki o mevkide oynuor kac mac
6 nr gelirse yedegi donk olur
o zmn orda donk oynamasi lazim ama gel gor ki seri oynadi
bu da demek ki hoca kendisini o mevkide dusunmektedir.
Seri anca çok iyi bir pas takımında 6 numara oynayabilir ama bizim takımda değil madem hoca onu 6 numara olarak düşünüyor neden Bakayoko-Schneiderlin veya Wanyama haberleri çıkıyor ?

Seri 6 Bakayoko 8 numara mı oynatacağız ?

8 içn neresi yetersiz adamın asıl mevkisi ora zaten Zenci diye adam illa 6 oynayacak değil. Adamın as mevkisi 8 gelmişler 8 için yetersiz diyorlar valla garipsiniz bazen

Seri anca çok iyi bir pas takımında 6 numara oynayabilir ama bizim takımda değil madem hoca onu 6 numara olarak düşünüyor neden Bakayoko-Schneiderlin veya Wanyama haberleri çıkıyor ?

Seri 6 Bakayoko 8 numara mı oynatacağız ?

seri 6 baska bir orta sahayi da onun onunde belhanda ile oynatacagiz

Ben nice’te izledigimde 8 numara’da etkili bulmustum pas yuzdesi iyi oldugu icin ama dün 6 numara’da gayet iyi oynadigini dusunuyorum ilk maci olarak

Bizim gecen sezon deplasmanlarda en buyuk sorunumuz cikarken yaptigimiz pas hatalari ve bu yuzden baskidan cikamamak

Dün seri sakinligi ve temiz ayagi ile gösterdi ki 6 numara da oynarsa belirttigim sorunlari cözecektir

Ama Bana kalirsa 8 de oynatmak daha dogru olur,bakalim gelecek olan orta saha oyuncusuna da bagli ne oynayacagimiz veya nasil oynayacagimiz

Bilmiyorum bana 8 oynayacak biri gibi gelmedi belki önyargılıyım. Ndiaye'den çok daha iyi oynar tabi

Renkdaş İnan çok daha iyi oynar , bize melo gibi defansın önünü rahatlatan kolu mesafesini artıran , rakibe sert müdahale eden ama pas oyunu da iyi bir dmc lazım .

Donk bence yeter lig için ama şampiyonlar ligi için daha kalite biri lazım.

Banega seri belhanda olsa oyuncular değişmeli olarak geriye gelebilirlerdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün spiker jean miKel seri dedi.

Ama bu da yanlis, mikael olmasinlazimdi.

Neyse, zamanla ögrenirler ;)

Hoca seriyi 6 numaradan kullanabilir, geride bir oyun kurucu olarak. Sneijder´i transfer ettigimizde ondan bekledigim serilik seride mevcut. Cok cabuk dönüyor, ve hareketli bu sekilde pas yetenegini en iyi sekilde kullanabilme sansi var. Geriden oyun kurmada bazen sorun yasiyoruz, orta saha bazinda, bunu ufak ve seri bir oyuncu ile asmaya calismak bana mantikli bir plan gibi geliyor... Sonuc olarak kendisi dönene kadar orta sahanin yerlesmis olmasi, yada pres yemis olmasi söz konusu bir durum olmayacak gibi duruyor, en azindan o tür durumlardan kurtaracak seriligi mevcut.

Seri icin 6 olarak defansif olarak yetersiz diyebilirisiniz, ama pozisyonlara okadar asiri takilmaya gerek yok. Defansi da, hücumu da takim olarak yaparsin. Önemli olan kadro yapimizin transfer dönemi sonrasi ne verecegidir. Gecen sezon ikinci yari da mesela iyi savunma yaptik, bu avrupadaki benfica maci icinde gecerli, ki kac pozisyon verdik ? Ancak oyunu hizlandirma konusunda cektigimiz sorunlari, orta sahada serilik, ve seri paslasmalar getirecek, yeni fizik olarak seri bir oyuncu kazanmamiz, gücümüze güc katacaktir.

Falcao, yada Diagne´den ziyade mesela ben ön alanda pres gücü daha yüksek, hizli bir oyuncu tercih ederdim. Ama bakalim kadro önümüzdeki günlerde nereye evrilcek.

Hoca forma numarasini bile 6 yapmis. Daha neyi tartisiyorsunuz?
Ha forma nr daha degisebilirse baska tabi ama ssnmiyorum

Daha önce aynisini Jose Rodriguez icin yazmistim daha ilk macina cikmadan önce.

Arada ucurm kadar yetenek farki olsada Seri icin de yaziyorum (stil olarak aynilar):

Seni buralarda harcarlar kardesim. Sebebi, depar atmiyorsun, topla kör gibi dribbling yapmiyorsun, aklinla ve pas kalitenle oyunu yönetiyorsun.

Buna yapacaksan La Ligaya gitmelisin, türkiye liglerinde aklini kullanmadan dang dong bam bam bam sekiline oynamalisin.

Niye iplemiyor bu adam maçı olduğu yerde kazık gibi dikiliyor

6 numara oynadığı için insiyatif almıyor.
Basit oynuyor. İlk pasları kısa dağıtıyor.
Yorum yapılacak bir maç değil bu.

Geri
Üst Alt