#6 Jean Michaël Seri

Rakip kaleye daha yakın bir pozisyonda oynamalı bence. Ama kalitesi belli oluyor.

Bence vasattan oteye gecemedi ama daha cok erken ayrica yerinin yanlis oldugunu dusunuyorum.

Gayet iyiydi fakat yanlış yerde oynuyor. Ayrıca onyekuru gibi bir adam lazım seri asist kralı olur onun sayesinde.

Biz bu adamın yanına kesici aramıyor muyuz? Geçen isimlerin hepsi öyle. Bu pozisyonda idareten oynuyor diye düşünüyorum.

2.yari hiç top alamadı yine.yaziklar olsun 6 numarada oynatana.adam stoperler arasında resmen

klas adam ama kesicilik onun işi değil. mutlaka temaslı oynayan bir ön libero bulmak lazım.

fakat pas kalitesine olumlu katkı yapar kesinlikle. bugün bir kaç pozisyonda hissettirdi bunu.

Boşuna çenenii yormayin.azicik gözleriniz varsa ilkyarı sonlarinda biraz onde oynayinca nasil klas olduğunu,2 yarı ise adami 3.stoper gibi oynattigimizi görmüş olmalısınız.seriyi yanlis yerde oynatan vasat olan fatih terim bu konuda

Belhanda ve Feghouliye yakin oldugu halde klasini konusturacak

Özellikle kelimesinin anlamini anlatmama gerek yok heralde. Ayrica ayak tirnaklarinda sorunu var, ice dogru büyüme gibi seylerden bahsediliyordu.

Neticede kendisi hakkinda yakinlarinin oyun icinde agirlari oldugunu söylüyorlarmis. Okumustum bi ara.
Biliyorum da neticede soğuk havalarda nükseden bir hastalığı varsa hatta yazın bile etkili oluyorsa bu adam bu seviyelere nasıl gelmiş? Halı saha yapmıyor ki bu adam.

Adamı Fernando gibi oynatıyoruz.
Hoş değil.

Geri
Üst Alt