#6 Jean Michaël Seri

Az biraz sabır edin ya. Az sabır olmazsa laf ederiz hep beraber

Denizli maçının ilk 30 dakikası. Pana maçı.
Pozisyonu gereği basit oynuyor Seri, bundan bahsettim.
Yoo oyunu rakip yarı alan o maçlarda da yıkamadın, rakip yarı sahaya yerleşemiyorsun adamı da stoperlerin önüne koyuyorsun, ileride hareketsiz bekleyen adamlara mı pas atacak?

Aynı yapıda Emre oynasa o da etkili olamazdı.

Neyse anlaşılacak zamanla demek istediğim.

Sakatlık vs olmazsa bu adamın tutmama imkanı yok. Yahu topa dokunuşuna, ayak dışına, pasların şiddetine ve en önemlisi topu ayağından çıkartma süresine bir bakın kalitesini anlamak için.

Fiziki kalitesi de artacak daha takıma alışacak, Nzonzi gelecek vs. Nzonzi ve Seri mükemmel transferler bu adamlardan her türlü katkı alırız da totalde oyunumuz nasıl olur onu henüz kestiremiyorum.

Sakatlık vs olmazsa bu adamın tutmama imkanı yok. Yahu topa dokunuşuna, ayak dışına, pasların şiddetine ve en önemlisi topu ayağından çıkartma süresine bir bakın kalitesini anlamak için.

Fiziki kalitesi de artacak daha takıma alışacak, Nzonzi gelecek vs. Nzonzi ve Seri mükemmel transferler bu adamlardan er türlü katkı alırız da totalde oyunumuz nasıl olur onu henüz kestiremiyorum.
Kanka adamın topu ayağından çıkartma süresinin ne kadar önem arz ettiğini anlamayan güruha bunu anlatamazsın. Badou deniliyor hala, çoğu maçta sadece dinamizmiyle oynayan ve top kullanışı oldukça hatalı olan adam daha iyi örnek olarak sunuluyor.

Sonra bir de hocayı sistemsizlikten dolayı eleştiriyorlar, Jorginho gelse teneke bağlar göndeririz biz cidden.

bu arkadaş fizik olarak istenilen seviyeye ulaşmadı.nzonzi gelince bencede performansı artacaktır.ama 1-2 ayı daha var az sabredin.bu arkadaşın olayı tempo,ritim tutması ve orta sahada ki dinamizmi.bu arada dinamizm'den kastım top kapması felan değil sürekli top alıp oyunu yönlendirmesi.zaten gördünüz hızlı oynayan bir oyuncu fernando gibi alacak,dönecek felan modunda değil tekte oynuyor.yani 3 pasta 3.bölgeye takımı taşıyacak oyuncu.zaten barcelona'nın ilgilenmesinin sebebi de bu yüzden.hızlı düşünüp oynuyor.

ama şuan fizik olarak hazır olmadığı için tempoyu arttıramadı. yaptığı ver kaçları sürekli yapıp oyunu 2.bölgeye taşıdığını düşünün bu arkadaşın olmuş hali odur.ndiaye gibi alıp taşımaz ama sistemin bel kemiği olacak oyuncudur.

Bahsettigimiz durum bazi futbolcular daha ilk macinda kendini belli eder.
Mesela hatirlayan varsa Fernandonun ilk lig maci.
Seri boyle bir adam degil su anda, daha onceden benim gibi seyretmemis olanlar icin soru isareti olusturuyor

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Valla ben olacak oğlak bokundan belli olur sözüne çok inanırım. Futbolda da böyle oluyor. Bizde kim iyi performans verdiyse daha ilk maçından kendini belli etti. Belki kötü oynadı ama bir şeyleri de iyi yaptı. Bu Seri ise hiçbir şeyi yapamadı. Umarım yanılırım ama Nzonzi deli gibi performans verecek yeni Melo olacak ama bu arkadaş hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana.

Bu süt oğlanı gözüm hiç tutmadı..

Belhanda-Seri derken ortasaha çöktü resmen..

Kafada futbolu bitirmişler..

Umarım ben yanılıyorumdur

Fernando,Mariano,Ndiaye,Nagatamo gibi ilk beş altı maç döktürüp sonra patlayacağına. Önce beğenmeyelim de bir kaç hafta sonra açılıp sonuna kadar götürsün daha iyi

Valla ben olacak oğlak bokundan belli olur sözüne çok inanırım. Futbolda da böyle oluyor. Bizde kim iyi performans verdiyse daha ilk maçından kendini belli etti. Belki kötü oynadı ama bir şeyleri de iyi yaptı. Bu Seri ise hiçbir şeyi yapamadı. Umarım yanılırım ama Nzonzi deli gibi performans verecek yeni Melo olacak ama bu arkadaş hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana.

gomis b.k gibiydi badou müthiş oynamıştı onyekuru çok etkisizdi marcao harikaydı benim hatırladığım bunlar 1 maçla hiçbirşey anlaşılmaz

Bu süt oğlanı gözüm hiç tutmadı..

Belhanda-Seri derken ortasaha çöktü resmen..

Kafada futbolu bitirmişler..

Umarım ben yanılıyorumdur
Çökme sebebi Selçuk denen emeklinin oynuyor olması idi ,takımın tüm organlarına sirayet ederek çoklu organ ölümüne sebep oldu kaptan.

Reaksiyon zamanı ile fark yaratan bir adam Seri. Uçsun kaçsın oraya buraya bassın diye beklerseniz olmaz.

Takım oturdukça performansı artar.

Nzonzi gelip 6 numara pozisyonunda oynayınca 8 numaraya geçecek Seri'de muazzam bir fark olacak. İçiniz rahat olsun.

gomis b.k gibiydi badou müthiş oynamıştı onyekuru çok etkisizdi marcao harikaydı benim hatırladığım bunlar 1 maçla hiçbirşey anlaşılmaz
Gomis bok gibi değildi. Gomis bok gibiydi dediğin takımda Ahmet Çalık, Maicon, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk, Yasin, Sinan oynuyordu. Ostersunds maçlarıydı. Ne zaman ki ligin ilk maçına Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Mariano, Fernando ile oynadı 2 tane çakıp 1 de asist yapmıştı

Şu an Seri'nin durumu öyle değil ama.

Onyekuru ligin ikini yarısı daha etkiliydi ama daha ilk maçından neler yapabileceğini göstermişti. Hemde çok uzun bir sakatlıktan geliyordu Onyekuru.

Nzonzi gelip 6 numara pozisyonunda oynayınca 8 numaraya geçecek Seri'de muazzam bir fark olacak. İçiniz rahat olsun.

Siz hocayı anlamamışsınız..

Seri'yi 8 numarada oynatacak olsa Donk'u 6 numaraya koyar 8 numaraya Seri'yi oynatırdı..

Nzonzi'yi 8 Seri'yi 6 oynatır millet isyan eder..

Daha da önemlisi Enerjik bi ortasahamız yok..

Gomis bok gibi değildi. Gomis bok gibiydi dediğin takımda Ahmet Çalık, Maicon, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk, Yasin, Sinan oynuyordu. Ostersunds maçlarıydı. Ne zaman ki ligin ilk maçına Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Mariano, Fernando ile oynadı 2 tane çakıp 1 de asist yapmıştı

Şu an Seri'nin durumu öyle değil ama.

Onyekuru ligin ikini yarısı daha etkiliydi ama daha ilk maçından neler yapabileceğini göstermişti. Hemde çok uzun bir sakatlıktan geliyordu Onyekuru.

sen ilk maçından anlarım dedin ben de ilk maçını örnek verdim gomise herkes küfrediyordu ilk maçında yanında ahmet mehmet varmış orası beni ilgilendirmez..

Siz hocayı anlamamışsınız..

Seri'yi 8 numarada oynatacak olsa Donk'u 6 numaraya koyar 8 numaraya Seri'yi oynatırdı..

Nzonzi'yi 8 Seri'yi 6 oynatır millet isyan eder..

Daha da önemlisi Enerjik bi ortasahamız yok..

Açıkcası Donk'u neden 6'da oynatmadığını hala anlamadım hocamızın. Donk'un belki antreman'larda formsuz olması veya saha dışı farklı faktörler vardır.

Enerjik orta saha konusunda size katılsam da geçen seneki gibi oynayacağımızı düşünmüyorum. Daha ağır ama takım halinde rakip sahaya yığılan bir taktik bekliyorum ben. Falcao için de daha mantıklı olacaktır bu.

Bildigim kadariyla zaten tempolu basan adam degildi. Alip veren ayagi temiz oyuncu. 8 numaraya gecip takima alisinca ve fizigini az yukari cekerse faydali olur.

Bildigim kadariyla zaten tempolu basan adam degildi. Alip veren ayagi temiz oyuncu. 8 numaraya gecip takima alisinca ve fizigini az yukari cekerse faydali olur.

O zaman yanlış transfer.. .. tamam aldın o zaman Belhanda'yı satacaktın yazın..

Nzonzi-Seri-ve koşan basan bi ortasaha alacaktın

O zaman yanlış transfer.. .. tamam aldın o zaman Belhanda'yı satacaktın yazın..

Nzonzi-Seri-ve koşan basan bi ortasaha alacaktın

Hem ffpden zorunluluk hem de hoca tercihi deniyor. Hoca topa sahip olan oyuna gececekmis gecen seneki gibi hizli dikine hucum yapan takimdan. Becerebilecekmiyiz gorelim bakalim.

Geri
Üst Alt