Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo oyunu rakip yarı alan o maçlarda da yıkamadın, rakip yarı sahaya yerleşemiyorsun adamı da stoperlerin önüne koyuyorsun, ileride hareketsiz bekleyen adamlara mı pas atacak?Denizli maçının ilk 30 dakikası. Pana maçı.
Pozisyonu gereği basit oynuyor Seri, bundan bahsettim.
Kanka adamın topu ayağından çıkartma süresinin ne kadar önem arz ettiğini anlamayan güruha bunu anlatamazsın. Badou deniliyor hala, çoğu maçta sadece dinamizmiyle oynayan ve top kullanışı oldukça hatalı olan adam daha iyi örnek olarak sunuluyor.Sakatlık vs olmazsa bu adamın tutmama imkanı yok. Yahu topa dokunuşuna, ayak dışına, pasların şiddetine ve en önemlisi topu ayağından çıkartma süresine bir bakın kalitesini anlamak için.
Fiziki kalitesi de artacak daha takıma alışacak, Nzonzi gelecek vs. Nzonzi ve Seri mükemmel transferler bu adamlardan er türlü katkı alırız da totalde oyunumuz nasıl olur onu henüz kestiremiyorum.
Valla ben olacak oğlak bokundan belli olur sözüne çok inanırım. Futbolda da böyle oluyor. Bizde kim iyi performans verdiyse daha ilk maçından kendini belli etti. Belki kötü oynadı ama bir şeyleri de iyi yaptı. Bu Seri ise hiçbir şeyi yapamadı. Umarım yanılırım ama Nzonzi deli gibi performans verecek yeni Melo olacak ama bu arkadaş hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana.
Çökme sebebi Selçuk denen emeklinin oynuyor olması idi ,takımın tüm organlarına sirayet ederek çoklu organ ölümüne sebep oldu kaptan.Bu süt oğlanı gözüm hiç tutmadı..
Belhanda-Seri derken ortasaha çöktü resmen..
Kafada futbolu bitirmişler..
Umarım ben yanılıyorumdur
Gomis bok gibi değildi. Gomis bok gibiydi dediğin takımda Ahmet Çalık, Maicon, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk, Yasin, Sinan oynuyordu. Ostersunds maçlarıydı. Ne zaman ki ligin ilk maçına Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Mariano, Fernando ile oynadı 2 tane çakıp 1 de asist yapmıştıgomis b.k gibiydi badou müthiş oynamıştı onyekuru çok etkisizdi marcao harikaydı benim hatırladığım bunlar 1 maçla hiçbirşey anlaşılmaz
Nzonzi gelip 6 numara pozisyonunda oynayınca 8 numaraya geçecek Seri'de muazzam bir fark olacak. İçiniz rahat olsun.
Gomis bok gibi değildi. Gomis bok gibiydi dediğin takımda Ahmet Çalık, Maicon, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk, Yasin, Sinan oynuyordu. Ostersunds maçlarıydı. Ne zaman ki ligin ilk maçına Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Mariano, Fernando ile oynadı 2 tane çakıp 1 de asist yapmıştı
Şu an Seri'nin durumu öyle değil ama.
Onyekuru ligin ikini yarısı daha etkiliydi ama daha ilk maçından neler yapabileceğini göstermişti. Hemde çok uzun bir sakatlıktan geliyordu Onyekuru.
Siz hocayı anlamamışsınız..
Seri'yi 8 numarada oynatacak olsa Donk'u 6 numaraya koyar 8 numaraya Seri'yi oynatırdı..
Nzonzi'yi 8 Seri'yi 6 oynatır millet isyan eder..
Daha da önemlisi Enerjik bi ortasahamız yok..
Bildigim kadariyla zaten tempolu basan adam degildi. Alip veren ayagi temiz oyuncu. 8 numaraya gecip takima alisinca ve fizigini az yukari cekerse faydali olur.
O zaman yanlış transfer.. .. tamam aldın o zaman Belhanda'yı satacaktın yazın..
Nzonzi-Seri-ve koşan basan bi ortasaha alacaktın