#6 Jean Michaël Seri

Kırmızı kart çok ağır karar hakemin şerefsizliği işte.Onun dışında top kayıplarını biraz azaltmalı ve yanında hareketli oyuncularla daha iyi anlaşır gibi duruyor.
Hemen gömmenin anlamı olmadığı gibi seriyi kesme lüksümüz de yok

Formsuz ve anlayamadığım bir çekimserliği var ama faydalı olacağına inanıyorum. Kırmızı kart moralini fazla bozmaz umarım..

teknik kapasitesi kıt olduğu çok belli malesef ama kelepir fiyat diye boşa kontenjan doldurmuşuz bu adam 4-3-3 ortasahasında anca oynar, bize nzonzi gibi babayiğit DOS'un yanına Lucas leiva gibi pasör adam lazımdı,forvetsizlik üstüne seneyi çöpe atıcak bir hamle daha yapmışız

Tamam köşelere uzun top atabilir bu özelliği var ama dribbling ve araya pasta sıfır. Umarı m düzelir

Zamana ihtiyacı var, yediği şanssız kart yüzünden eleştirilmemeli.

Beklentim yüksekti, bize ndiayeyi aratacak galiba

İzlenmeden alınan veya izleyenlerin futboldan anlamadığını doğrulayan bir transfer

"Seri" bir sekilde top kaybediyor. Bunun da arkasini toplamak gerekecek. Banega gelsin forvet arkasi oynasin bu da N'zonzi'nin onunde. Selcuk, Melo, Engin uclusune belki boylece yaklasabiliriz.

4-4-2 ye gectikten sonra takimla beraber seri de iyiydi,kirmizi karttan sonra ne olduysa oldu zaten

Uzun yıllardır takımda gördüğüm en verimsiz CM. Buna Selçuk, Tolga vs dahil. Siz de objektif izlerseniz görürüsünüz. İlk maçtan belliydi boş olduğu. Hiç bir zaman yanılmadım. Eğer acilen kontenjan boşaltıp Ndiaye'yi kiralamazsak sezonu çöpe atın.

Geri
Üst Alt