Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 macta 10 Puan cok iyi bir sonuc olur, pratikte üc ic saha macini kazanmis oluyorsun.bir kere her zıt görüşe ''okuduğunu anlama sorunun var galiba'' klişesini bir kenara bırakalım.. anlatmak istediğin birşey varsa güzelce anlat hemen triplere girmeye gerek yok.belki ben de yanlış anlamış olabilirm
2.si o sene rakibimiz fenerbahçeydi ve 6 puan kaybettik çift yönlü bakarsak 12 puan geriye gittik.. Hadi onu da geçtim 6 maçta 10 puan derbiler için tatmin edici bir sonuç değil bana göre..
Trabzon'da galibiyet çok zorBen trabzon macinda maglubiyet bekliyordum acikcasi ama isler degisti
Basaksehir veya trabzon deplasmaninda galibiyet sart
Fener Kayseri macinin skoru umrumda degil dogrusu, galip gelelim sular biraz durulur.Ancak arkadaşlar şunu da unutmayalım. Haftaya Trabzon'u yenersek Fenerbahçe de Kayserispor maçında puan bırakırsa çok farklı şeyler konuşuruz.
Ts 1
Gencler 3
Basak 1
Alanya 3
Bjk 0
Yahu birak, realist olmak degil derdi, Göztepe yukarilar da ya, bizi gecebileceklerini saniyor.REALİZMİN ÖZELLİKLERİ
*His ve hayale kapılmadan toplum gerçeklerini olduğu gibi yansıtır.
BAŞLICA TEMSİLCİLERİ
*Balzac
*Dostoyevski
*Tolstoy
*Flaubert
*Maksim Gorki
*Serkan Şafak
6 macta 10 Puan cok iyi bir sonuc olur, pratikte üc ic saha macini kazanmis oluyorsun.
Yani ne kendin Derbiler sayesinde rakiplerine karsi artiya geciyorsun, ne de rakiplerin sana karsi artiya gecmis oluyor.
Tam olarak bunu demek istedim, aklima gelmedi bu kelime.bu sezon için iyi olur çünkü Anadolu takımlarına karşı çok üstünüz..genel anlamda da ben biraz olumsuz yazdığımı fark ettim nötr bir sonuç diyebiliriz
6 maçta 10 puana kötü demek yanlış olur. Nasıl aldığın önemli ve tek indikator de derbiler değil.bir kere her zıt görüşe ''okuduğunu anlama sorunun var galiba'' klişesini bir kenara bırakalım.. anlatmak istediğin birşey varsa güzelce anlat hemen triplere girmeye gerek yok.belki ben de yanlış anlamış olabilirm
2.si o sene rakibimiz fenerbahçeydi ve 6 puan kaybettik çift yönlü bakarsak 12 puan geriye gittik.. Hadi onu da geçtim 6 maçta 10 puan derbiler için tatmin edici bir sonuç değil bana göre..
6 maçta 10 puana kötü demek yanlış olur. Nasıl aldığın önemli ve tek indikator de derbiler değil.
2011-2012 ve 2014 e kadar olan süreçte bile
2011-2012 (12 puan)
Galatasaray Fenerbahçe(3)
Galatasaray Beşiktaş (3)
Galatasaray Trabzonspor (1)
Trabzonspor Galatasaray (3)
Fenerbahçe Galatasaray (1)
Beşiktaş Galatasaray (1)
2012-2013 (13 Puan)
Besiktas-4
Fenerbahce-3
Trabzonspor-6
2013-2014 (15 puan)
Fenerbahce -3
Beşiktaş-6
Trabzon-6
Aldık bunlardan ikisinde şampiyon olurken diğerinde 9 puan fark yedik. Üstelik 15 puan gibi muazzam bir puana rağmen.
9 puan aldığımız 2014-2015 de şampiyon olduk. Geçen sene 26 maçta 63 puan toplayip, 8 maçta 1 puan alınca sampiyonluktan olduk.
Anadolu maçlarından 68/78 gibi cikabilirsek 10 puan şampiyon yapar seni.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet senin icin zor bir hafta sonu oldu, önce taraftari oldugun Göztepe 3-1´den mac verdi, sonra sempati duydugun Galatasaray berabere kaldi, zor dostum zor.
Değil aslında kaybedeni Fener. Dışarıda bizi hakem veya şansla ya da oynarak bir şekilde yeneceklerine eminler. Tarihte onların yanında. Farkı 5 olarak görüyorlar ki bunu da kapatıriz daha zorlu maçları var diyorlar.evet yukarıda da belirtim 10 puan bu yıl işimizi görür gibi geldi ..
Ayrıca bugün bjk puan kaybederse fb derbisi ile geçen hafta puan farkını korumuş olacağız sadece yenmekten ziyade yenilmeyeye odaklanmak lazım bjk-fb maçlarında...trabzonu içerde dışarda yenip de 4 derbiyi berabere bitirsek yine 10 puan oluyor rakiplerimize bir avantaj kazandırmamış oluyorz.. dün yenilsek cidden moralim bozulacaktı dünün kaybedeni oyun olarak olmasa da mantıken fbdir ..bize karşı derbi üstünlükleri var bariz biçimde- 8 puan gerideler -son 20 dk. rakibin 10 kişi..
6 maçta 10 puana kötü demek yanlış olur. Nasıl aldığın önemli ve tek indikator de derbiler değil.
2011-2012 ve 2014 e kadar olan süreçte bile
2011-2012 (12 puan)
Galatasaray Fenerbahçe(3)
Galatasaray Beşiktaş (3)
Galatasaray Trabzonspor (1)
Trabzonspor Galatasaray (3)
Fenerbahçe Galatasaray (1)
Beşiktaş Galatasaray (1)
2012-2013 (13 Puan)
Besiktas-4
Fenerbahce-3
Trabzonspor-6
2013-2014 (15 puan)
Fenerbahce -3
Beşiktaş-6
Trabzon-6
Aldık bunlardan ikisinde şampiyon olurken diğerinde 9 puan fark yedik. Üstelik 15 puan gibi muazzam bir puana rağmen.
9 puan aldığımız 2014-2015 de şampiyon olduk. Geçen sene 26 maçta 63 puan toplayip, 8 maçta 1 puan alınca sampiyonluktan olduk.
Anadolu maçlarından 68/78 gibi cikabilirsek 10 puan şampiyon yapar seni.
Ben trabzon macinda maglubiyet bekliyordum acikcasi ama isler degisti
Basaksehir veya trabzon deplasmaninda galibiyet sart
Dayanamadim, cok güzel asist yapti, Belhanda bile böyle asist yapamiyorBenden beklenen yorumu Kenan yapmış.![]()
Değil aslında kaybedeni Fener. Dışarıda bizi hakem veya şansla ya da oynarak bir şekilde yeneceklerine eminler. Tarihte onların yanında. Farkı 5 olarak görüyorlar ki bunu da kapatıriz daha zorlu maçları var diyorlar.
Dün ki maçın kaybedeni Tudor'dur. Kazanç gördüğü 1 puan taraftarın ona güvenini yok etti. Zorlu maçlar öncesi sinerjiyi kırdı. Baskı altında sacmalayacagimiz hissini verdi. Aykut buraya gelirken mevcut durumda maks 1 puan alabileceğini biliyordu. Tudor'dur bilmediği ise Anadolu maçlarının hepsini kazanamayacagi orada da 1 -2 ters karar ile saçmalayabiliriz
Dayanamadim, cok güzel asist yapti, Belhanda bile böyle asist yapamiyor![]()
Derbi kazanamadan şampiyon olan takım var mı hiç?
sent via GSC
Derbi kazanamadan şampiyon olan takım var mı hiç?
sent via GSC