- 26 Aralık 2008
- 9.271
- 10.702
- 2.638
Ohal’e gerek yokki zaten CB sahip tüm karar yetkilerine.
İstediği kararı verebilir.
O da doğru. Belki psikolojik bir etkisi olurdu ama o da negatif mi pozitif mi olur tartışılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohal’e gerek yokki zaten CB sahip tüm karar yetkilerine.
İstediği kararı verebilir.
Açıyorum mesajı.Beyler siyaset yapmayalim, hele boyle aci bir olay yasanirken konuyu farkli yerlere cekip burada mevzuyu saptirmanin bir luzumu ve faydasi yok kimseye. O tarz tartismalarin yeri burasi degil ve olmamali zaten.
Ilk ve son defa uyariyorum, diger turlu konudan atmak zorunda kalacam bazilarinizi.
+hipotermiBöyle giderse enkaz altında kalan vatandaşların sonu hipotermi olacak.
Arkadaşın kardeşi maraşta polis, depremden sonra arıyorlar ulasamıyorlar. Eşini ariyorlar ulaşamiyorlar. Yola çıkıp gittiler yolda kaldılar az önce ulasmislar. Ev yıkılmış ve vatandaşlar dışında yardım eden kimse yok diyor.
Isteyen siyaset konusabilir bunun icin yeterince soz hakki verilecek platformlar mevcut. GSCimbom lakin bunlardan biri degildir.
Devasa prefabrik kentler kurulacak, başka çare yok gibiMağdur olan insanların konaklama işleri nasıl halledilecek az buz insandan bahsedilmiyor
100binlerce insandan bahsediyor kısa vaadede batıdaki konaklama alanlarına yönlendirmeleri mantıklı olur gibi duruyor.Mağdur olan insanların konaklama işleri nasıl halledilecek az buz insandan bahsedilmiyor
Çok sıkıntı durum büyük travma bölge halkı içinDevasa prefabrik kentler kurulacak, başka çare yok gibi
nie atıyon konudan reis bu acı olaylar siyasi mekanizmanın sonucu, allah yardım etsin mesajlarıyla mı dolduracaz konuyu? hükümetin devleti içine düşürdüğü acziyettir burada konu, başka da bir konu yok...Beyler siyaset yapmayalim, hele boyle aci bir olay yasanirken konuyu farkli yerlere cekip burada mevzuyu saptirmanin bir luzumu ve faydasi yok kimseye. O tarz tartismalarin yeri burasi degil ve olmamali zaten.
Ilk ve son defa uyariyorum, diger turlu konudan atmak zorunda kalacam bazilarinizi.
Önce prefabrik kentler kurulacakÇok sıkıntı durum büyük travma bölge halkı için
Zaten yüzde 70 i öyle ölecek malesef.bi insan ne kadar yaşayabilir ki aç susuz soğukta. Daha hiç gidilmemiş uğrama bile olmamış yerler doluymuş.bırakın enkaz altındakilerini böyle giderse sağ kurtulanlar bile ölecek. siyaset yapmayın diyorlar ama bu olayların müsebbibi bizzat baştaki hükumet zaten. senelerdir toplanan deprem vergileri ve ÖTV ler nelere harcandı önlem almak yerine?