- 26 Eylül 2012
- 121.867
- 72.337
- 5.068
Bu adamlar nasıl doktor oluyor nasıl profesör oluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon ben sadece antakya merkezi almışım sanırımHatay nasıl 390 bin olabilir ki? Büyükşehir Hatay. Minimum 1 milyon olması gerekiyor zaten büyükşehir olabilmesi için. 1.600.000 küsür Hatay'ın nüfusu. Kahramanmaraş ise 1.200 civarı.
Şurda hataydaki otobüse bakarsak japonyadaki depremden daha etkili oldugunu söylemek mümkün olur herhalde
Anladım hocam.Pardon ben sadece antakya merkezi almışım sanırım
Belediyeye rüşvetini veriyorsun istediğin evi yapıyorsun burda yönetmelik falan hikaye, denetim sıfır. Ankarada yaşıyorum hani düşün ülkenin göbeğindeyiz, evimizin yakınında daha 2 yıl önce yapılan sitenin projesinde balkon olarak gözüken yerleri adam odaya çevirip öyle satmış, kimse de projede böyleydi nasıl böyle inşa edersin demiyor çünkü parayla adamla hallediyor belediyede işini.Ya arkadaṣlar bildigim kadarıyla 99 depreminden sonra yapılan binalar deprem yönetmeligine göre yapılmıyomu bir sürü yeni bina yıkılmış

Öğretmen maaş almıyor ki neyini kessinler.Saçma 1 öneri olabilir ama öğretmenlerin maaşının bi kısmı kesilip deprem bölgesine aktarılabilir sonuçta 3 haftadır tatilde okullar
Onlara sıra gelene kadar hiç bir halt yapmadan oturdukları yerden para alan yüzlerce Milletvekilleri var.Saçma 1 öneri olabilir ama öğretmenlerin maaşının bi kısmı kesilip deprem bölgesine aktarılabilir sonuçta 3 haftadır tatilde okullar
Olmaz.
Yavaş yavaş inmeye başlamışlar. Hatta yanlış görmediysem bir üsteğmenin kucağında enkazdan çıkan bir yavrumuz vardı. Öyle bir foto gördüm.OHAL bölgelerine acil orduyu indirin. Hem gğvenliği sağlar hem de halka moral olur
2007 sonrası esas yönetmelik.Ya arkadaṣlar bildigim kadarıyla 99 depreminden sonra yapılan binalar deprem yönetmeligine göre yapılmıyomu bir sürü yeni bina yıkılmış