Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sarlatana para kazandiran populer eden halkimizda hata. Siradan bir muhabirden fazlasi degil. Copy paste projelerle basimiza milyarder oldu.feneri için tv'de yardım kampanyası yapan ACUN bey şuan dominikte hatunlarıyla coconut kırıyor herhalde!
He öyle diyorum heYahu Onur ne anlatmaya çalışıyorsun ben anlamıyorum gerçekten. Japonya'daki depremde en büyük yıkım ve can kaybının sebebi tabi ki tsunami. Yani genel kültür testi mi yapıyorsun ben anlamadım? Ayrıca 100 km açıkta ve 6 dakika süren bir depremden bahsediyoruz.
Yani anlatmaya çalıştığınız şey şu mu; Dünyanın en büyük felaketini biz yaşadık, o yüzden devleti yönettiğini iddia edenlerin en ufak bir zafiyeti veya kusuru yoktur, müteahhitlerimiz de başımızın tacıdır çünkü yaptıkları yapılar Japonya'da bile olsa yıkılmazlardı. Devletimiz her türlü önlemi aldı ama yetmedi?? Doğru mu anlıyorum?
TEMETTÜ!!! veriyiler ama öyle deme (!)Koçlar sabancilar saklandıkları delikten çıksınlar hele, bırak öğretmenleri dostum
Şaka gibi mi?Ulan şaka gibi yeni bina nasıl yıkılır tuzla buz olur öyle
Bu halka yıllardır halk bakıyor zaten vergilerleNiye halk yardım yapıyor ya
Nerde Koç nerde Sabancı
Nerde her ihaleyi alan 5li
Dünyanın en zengin müteahhitleri versin parayı
3 kuruş alan öğretmen kış vakti maaş almasınmış kafaya bak.
Bütün depremleri olduğu gibi yaşıyoruz, şehirde çok bir şey yok ama psikoloji harap haliyle.Sizin taraflarda var mı bir sıkıntı