Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.619
- 29.088
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...
Bu konuda biz de en ufak mevzuda her yere yardım yolluyoruz. Mevcut hükümetin yaptığı en doğru hareketlerden biridir zaten, dış ilişkilerde kavga ediyoruz belki ama en uç ülkelere dahi olası afetlerde, felaketlerde hep destek verdik.
İstifa ettiğini sanmıyorum istifa ettirmişlerdir en ufak eleştiri de istifa ettiriliyorsun.
yaw cogu göstermelik bagisliyor. en son burak yilmaz okuduydum, adam 20 bin euro mu ne bagislamis. lan adi 10 senedir en az 3 milyon euro kazaniyor senelik, hafta sonu harcligini bagislamisNerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
Olay nedir?
Haberleri sunuyordu hükümeti neden önlem almadığı konusunda ciddi eleştiriliyordu aslında haklıydı o kanalın muhabirleri de sahada şakşakçılık yapıyorlar.Olay nedir?
abi ne bicim artiyor ya![]()
Sessiz yapana nerdeler yapmadılar deniyor,bunu bilen şahıs yada kurumlar gösterek yapıyor bu sefer de show yapıyor deniyor bu toplumsal lince bir son vermek lazım. Çetele tutmanın bir anlamı yok bence yapan bir şekilde yapar yapmayanın vicdanı ile ilgili bir şey.Acun Ahbap aracılığı ile iyi bir meblağda yardım yapmış. Daha da yapmaya hazır olduğunu belirtmiş.
Ben bu süreçte yardım yaptığını açıklamayanlara linç edilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin yardımı göstere göstere olacak diye bir şey yok. Maalesef bu ortamda gizli yardım yapan insanlar mağdur hale geliyorlar. Bunu çok sakıncalı görüyorum.Yalı koç ile kankasi acun nerelerde ilginç şekilde yoklar böyle zamanlarda medyada show yapmayı severler normalde ,ikiside.kayip
Ben bu süreçte yardım yaptığını açıklamayanlara linç edilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin yardımı göstere göstere olacak diye bir şey yok. Maalesef bu ortamda gizli yardım yapan insanlar mağdur hale geliyorlar. Bunu çok sakıncalı görüyorum.