6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda biz de en ufak mevzuda her yere yardım yolluyoruz. Mevcut hükümetin yaptığı en doğru hareketlerden biridir zaten, dış ilişkilerde kavga ediyoruz belki ama en uç ülkelere dahi olası afetlerde, felaketlerde hep destek verdik.

Geçmişte de yapılıyordu Anzak bir farkla magazin haberi yapılmıyordu. Bir de bu tip şeyler bir adamın iki dudağı arasında olmadığından kimsenin kişisel çıkarına hizmet etmiyordu.

Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
yaw cogu göstermelik bagisliyor. en son burak yilmaz okuduydum, adam 20 bin euro mu ne bagislamis. lan adi 10 senedir en az 3 milyon euro kazaniyor senelik, hafta sonu harcligini bagislamis

Acun Ahbap aracılığı ile iyi bir meblağda yardım yapmış. Daha da yapmaya hazır olduğunu belirtmiş.
Sessiz yapana nerdeler yapmadılar deniyor,bunu bilen şahıs yada kurumlar gösterek yapıyor bu sefer de show yapıyor deniyor bu toplumsal lince bir son vermek lazım. Çetele tutmanın bir anlamı yok bence yapan bir şekilde yapar yapmayanın vicdanı ile ilgili bir şey.

Yalı koç ile kankasi acun nerelerde ilginç şekilde yoklar böyle zamanlarda medyada show yapmayı severler normalde ,ikiside.kayip
Ben bu süreçte yardım yaptığını açıklamayanlara linç edilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin yardımı göstere göstere olacak diye bir şey yok. Maalesef bu ortamda gizli yardım yapan insanlar mağdur hale geliyorlar. Bunu çok sakıncalı görüyorum.

tarikatlar, cemaatler, islamcı vakıf ve dernekler, onca paraları, onca imkanları var, bir tanesini gördünüz mü deprem bölgesinde? ülkenin kaynaklarını sömürmeye gelince varlar, halkın yaralarını sarmaya gelince hepsi kayıp.

Ben bu süreçte yardım yaptığını açıklamayanlara linç edilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin yardımı göstere göstere olacak diye bir şey yok. Maalesef bu ortamda gizli yardım yapan insanlar mağdur hale geliyorlar. Bunu çok sakıncalı görüyorum.

Kesinlikle. Yardım yapıp gizli kalmasını isteyenler olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt