- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.844
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslantepedeki kar yagisinin rengi de mat ve bogucuydu.avni akerde oynaniyomus gibiydi mac.ordan zaten biseyler olacagi belliydi.ben aslentepeyi tvden o renkte hic gormedim
Ben ruyada ne rahatsiz edilmeler yasadim.oooo...daha yeni @Okan Özkan abiden alinti yapip depremden 2 gun once gördüğüm rahatsiz edici ruyayi anlatacaktım ama korkup vazgectim.çünkü rahatsiz edilmek istemiyorum.benim cakralarim fazla acik
niye böyle demiş ki? bölgede zaten feci birikmiş bi stres var. teorik olarak son bi küçük itelemeyi yaratacak kadar enerji yeterli olur yani.
Bana cok saf birisi olduğumu soylemisti, gecmisimi bilen biri.olagandisi yetenekleri olan biriydi.sana daha yeni anlatmadigim kisi oydu.Kendisi gazeteci ve 3 universite mezunu ama paranormal olayların icindeFazla iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum.
Ve hep başkalarına çalışıyorsun. Muhtemel sebebi bunlar da olabilir. Fedakarlık diyelim adına da. Yine de kendini çok yıpratma.
sokmak istese abd hertürlü sokar birsürü üssü mevcutBir kere ulkeye gelisiguzel kocaman bomba sokmak cok cok zor, NATO ayagina filan soksan Maras'a gidene kadar kimse kontrol etmiyor mu? . Ayrica videoda bile belki 1 km karelik alana etki ediyor. Hadi 1 tanesi depreme tetiklemeye yeter desek o zaman Elazig veya Izmir'deki depremler nasil oldu? Ayrica adamlarin Incirlik'de ustleri var + Malatya'da radar vs vs
Amanoslar filan hep kaplicalarla dolu.
1:13:31 - 1:14:48 arası açıklamış tetikleme mevzusunu. Gücü yetmez diyor. ''Ha fay kendi gücüyle kaymak üzeredir, üzerine üflesen de kayar'' diye eklemiş.
Zaten hocalar daha 2 sene öncesinde söylemiş riskleri, ama yetkililer tınmamış.
Bana cok saf birisi olduğumu soylemisti, gecmisimi bilen biri.olagandisi yetenekleri olan biriydi.sana daha yeni anlatmadigim kisi oydu.Kendisi gazeteci ve 3 universite mezunu ama paranormal olayların icinde
kendime çok yüklenirim,engel olmadıgım için.insanları uyaramadıgım için.daha gecen yaz balkona cıkıp,havanın ambiansından anneme bu toz,topraklı hava,genc birilerine kötü bişey olabilir dedim.aynı gunun aksamı 2 ölüm haberi aldım.bi arkadaşımın kuzeni intihar etmişti.uzun zamandır haberini alamadıgım genc bi kız da böbrek yetmezliğinden ölmüştüZaten böyle biri olduğun belli Sergen.
İnsan sarrafı sayılırım. Kalbi güzel birisin, kendini üzme ama yorma da. O yüzden dedim. Araştırmalarına devam et yine, inandığın şeyleri de söyle ama bunu yıpratmadan yap. Bazen yıprandığını düşünüyorum...
O gün ben de ama çok moralsizdim.
Musi de sakatlanınca çok üzüldüm.
Hatta modumun düştüğünü maç şeyine de yazmıştım. Daha büyük felaketin olacağını bilememişiz..... Kendi hayatımda sıkıntılı olunca ona bağladım biraz da bilmiyorum ama arada bazı insanlar bazı şeyi hisseder ve o şey olunca da çağırmış gibi hissedersin. Keşke yaşanmasaydı hiç ya. Basit şeylere üzülmeye devam etseydik.
chatgpt mümkün olduğunu söylüyor.
"çok yüksek stres biriktirmiş bir fay hattına açılan bir sondadan yerin 6 km altına atom bombası atmak, ciddi bir tehlike ve sonuçları oluşabilir. atom bombası patlaması, depremin tetiklenmesine neden olabilir ve bu, büyük bir deprem veya volkanik patlamaların meydana gelmesine neden olabilir."
kendime çok yüklenirim,engel olmadıgım için.insanları uyaramadıgım için.daha gecen yaz balkona cıkıp,havanın ambiansından anneme bu toz,topraklı hava,genc birilerine kötü bişey olabilir dedim.aynı gunun aksamı 2 ölüm haberi aldım.bi arkadaşımın kuzeni intihar etmişti.uzun zamandır haberini alamadıgım genc bi kız da böbrek yetmezliğinden ölmüştü