Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıstaslar değişiyor ustad. Zeminden numune alıp gönderiyorsun önce Ankaradan rapor geliyor bu zeminde şu kadar derine temel atacaksın şu betonu şu demiri vs kullanacaksın diye ama yapı denetim sağlam değilse başında durmuyorsa iş sarpa sarıyor.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Yapı denetim beton atılırken yerinden ayrılsın harcın içinden demirleri alıp azaltan firmalar varmış duyduğumda şok olmuştum. Belediyeler büyük bir vebal alıyor bu konuda. Yoksa bizdeki yönetmelik gerçekten çok iyi hazırlanan bir yönetmelik sorun uygulanmasında. Para bazı şeyleri çözüyor ise belediyede sonuç kaçınılmaz oluyor.Bunu duyduğuma sevindim o zaman Hatay'daki durum ciddi şekilde ihmal gibi.
Üst yapıda hiçbir değişmez, etkisi de olmaz zatenHatay zemini yumuşakmış evet, bu da o bölgedekilerin bildiği bir hususmuş. Önlem alınmış mı hayır tabii ki.
Deprem yönetmeliğindeki kıstasların zeminin sertliğine göre değişmeme durumu varsa burada yönetmelik boşa çıkıyor.
Bir de benim gözlemim, yıkım etkisine daha çok diğer deprem sebep olmuş.
Geçmiş olsun bu arada.
Hilal hanım fetöcü'nun kralı ama öyle güzel yalıyor ki bunlara bir şey olmuyor baş kaldıran hain ilan ediliyor. Sonra kandırıldık efendim alayı fetöcü itlerinMisvak hadi neyse de A Haber direkt olarak Albayraklar'ın olduğu için Hilal Kaplan ya da başka birisinin tutuklanma olayı %0'dır. Bakın 1 bile değil. Misvak yöneticilerinin de %3-4 falan. Olursa gaz alma amaçlı soruşturma açılır. Ertesi gün serbest bırakılır en iyi ihtimalle. O da 3-4'lük ihtimal gerçekleşirse işte.
Paylaşım yapmış onun için dedim3.5 m euro haberi salı çıktı da teyiti var mı
Altaylı da söyledi
Tabi yapı denetimle birlikte alınıyor numune inşaata izin çıkması için. Hatta belli deeinliklerden birkaç numune diye biliyorumRenktaş araya girip merak ettiğimden soruyorum sorun değilse;
Bu gönderilen numunenin yapılacak yerden olup olmadığının bir kontrolü var mı ? Veya bu numuneyi yapı denetimden biri mi gelip yerinde alıyor ?
Tabiki bilmeme ihtimali yok. Emin ol kaç defa kaç inşaatta uystılmıştırŞunu bilerek yapmak şeref yoksunluğu, haysiyetsizlik ve çok daha fazlası. Şunu yapanın yaşama hakkı yok bana kalırsa. En basit ifadeyle, keyfi için onlarca insanı öldürmekten çekinmeyen birinin yaşıyor olması sadece doğal kaynak israfı.
Şurayı delen tesisatçının bunun neye yol açacağını bilmemesi ihtimali hiç yok zaten.
hocam, tahliye konusu bu şekilde işlemez. Baraj yıkıldı kaçın dersen insanlar birbirini ezer, arabası olanların arabalarını gasp için birbirini keserler, gerekirse tahliye emri anons edilir bölgedekilerin, bilgi verilmez, koordineli bir şekilde bölge boşaltılır. Orada o hengamede iki araç kaza yapsa bütün yol tıkanır. Bütün şehri tahliye etmek o kadar kısa sürede mümkün değil. Edilse bile koordinasyonsuz mümkün değil. Twitler atıldığı anda bütün yollar tıkandı. Sahra hastaneleri var, doktorlar belki hastaları bırakmak zorunda kaldı. Ayrıca, tehlikenin hangi yönden geldiğinide bilmiyorsun, belki insanlar şehirden çıkacağım diye tam tersi tehlikeye yöneldiler. Ayrıca, gelen yardımlardan dolayı ve kaçışlardan dolayı zaten yollar ana baba günü gibi, birde bu trafik eklendiğinde kilit olmuştur orası. Gerçekten öyle bir durum olduğunda bile tahliye eyleminden ziyade o bölgede güvenilir noktalara alınması gerekir insanların öncelikle.Baraj konusunda Oğuzhan'ın bir kabahati yok. Anladığım kadarıyla hukuki bir açık buldular, oradan hücum ediyorlar.
Şu seçim bir geçsin neler neler diyeeğim de şimdi susuyorum. Çok yüzleşilecek insan var, çok.Hilal hanım fetöcü'nun kralı ama öyle güzel yalıyor ki bunlara bir şey olmuyor baş kaldıran hain ilan ediliyor. Sonra kandırıldık efendim alayı fetöcü itlerin
hocam, tahliye konusu bu şekilde işlemez. Baraj yıkıldı kaçın dersen insanlar birbirini ezer, arabası olanların arabalarını gasp için birbirini keserler, gerekirse tahliye emri anons edilir bölgedekilerin, bilgi verilmez, koordineli bir şekilde bölge boşaltılır. Orada o hengamede iki araç kaza yapsa bütün yol tıkanır. Bütün şehri tahliye etmek o kadar kısa sürede mümkün değil. Edilse bile koordinasyonsuz mümkün değil. Twitler atıldığı anda bütün yollar tıkandı. Sahra hastaneleri var, doktorlar belki hastaları bırakmak zorunda kaldı. Ayrıca, tehlikenin hangi yönden geldiğinide bilmiyorsun, belki insanlar şehirden çıkacağım diye tam tersi tehlikeye yöneldiler. Ayrıca, gelen yardımlardan dolayı ve kaçışlardan dolayı zaten yollar ana baba günü gibi, birde bu trafik eklendiğinde kilit olmuştur orası. Gerçekten öyle bir durum olduğunda bile tahliye eyleminden ziyade o bölgede güvenilir noktalara alınması gerekir insanların öncelikle.
kılıçtar'da tepki koydu
Tabiki bilmeme ihtimali yok. Emin ol kaç defa kaç inşaatta uystılmıştır
Denetimin olmadığı her inşaatta da bunu yapmıştır