6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkunç bir toplu cinayet izliyoruz 1 haftadır. Cinayet diyorum, çünkü bu bir felaket değil, bildiğin cinayet. Ölüme mahkum etmek. Umarım o göçük altindakilerin yaşadıklarını yaşar bunun sorumluları.
Ben en basindan beri cinayet diyorum.1 gun geciktirmek bile suçtur

Korkunç bir toplu cinayet izliyoruz 1 haftadır. Cinayet diyorum, çünkü bu bir felaket değil, bildiğin cinayet. Ölüme mahkum etmek. Umarım o göçük altindakilerin yaşadıklarını yaşar bunun sorumluları.

Oyle ...

1- Turkiye'nin fay hatti haritasi belli
2- Turkiye'nin 1. 2. 3. neyse derecelere gore Deprem Riski En Buyuk Bolge ve Illeri haritasi belli
3- En son ne zaman, en gec hangi surelerde (donem) deprem olabilecegi belli
4- 99'dan beri toplanan vergiler belli
5- Yonetmelik ve sistematik, iyi kotu belli
6- Yakin zamanda daha bolgesel (1-2 sehir gibi) depremlerle az cok sinyaller almissin
7- 20 kusur senedir ulkenin buyuk cogunlugunu yoneten belediye ve ulkenin direksiyonuna oturmus siyasi yapi belli
8- Beklenen diger olasi buyuk depremler belli (bknz: Marmara ve Kuzey Anadolu fay hatti (olasi) )
9- Ulkenin kendi basina karar alabilecek tum yapisini bozan ve buna oy veren belli

Ama suclu kici kirik BMW 3 serisi suren, Turkceyi dahi zor konusan Muteahhit. Aynen kardisim, Tekbirrrrr !

Bu 100 küsur saatten sonra çıkarılanların durumu çok kritik. Dün çıkarılanlardan biri(122. Saat) organ yetmezliğinden ölmüş maalesef.

Foy_kBdWAAEuzJX

Harbi adam piyadada yok. Bütün parti başkanları afet bölgesinde ki adamın memleketi osmaniye'de bile yıkılan binalar var. Adam memleketine bile gitmedi daha.
3 kelime üst üste düzgün söyleyemediği için iyice sıçıp sıvamasın diye sen otur oturduğun yerde demiş olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt