Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.729
- 94.846
- 4.978
komutanın sesi gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben en basindan beri cinayet diyorum.1 gun geciktirmek bile suçturKorkunç bir toplu cinayet izliyoruz 1 haftadır. Cinayet diyorum, çünkü bu bir felaket değil, bildiğin cinayet. Ölüme mahkum etmek. Umarım o göçük altindakilerin yaşadıklarını yaşar bunun sorumluları.
Korkunç bir toplu cinayet izliyoruz 1 haftadır. Cinayet diyorum, çünkü bu bir felaket değil, bildiğin cinayet. Ölüme mahkum etmek. Umarım o göçük altindakilerin yaşadıklarını yaşar bunun sorumluları.
PeygamberlerBu tekbir olayini kim cikartti arkadas ? Delirtmeyin insani ya.
Yarbaymış komutan. Biz askerde yarbay görünce gözükmemek için sıvışıyordukkomutanın sesi gitmiş
Peygamberler
Çoğu diyalize bağlanıyormuş malesef. Çoklu organ yetmezliği oluşuyormuş çok uzun süre enkazda kalanlardaBu 100 küsur saatten sonra çıkarılanların durumu çok kritik. Dün çıkarılanlardan biri(122. Saat) organ yetmezliğinden ölmüş maalesef.
Çoğu diyalize bağlanıyormuş malesef. Çoklu organ yetmezliği oluşuyormuş çok uzun süre enkazda kalanlarda
3 kelime üst üste düzgün söyleyemediği için iyice sıçıp sıvamasın diye sen otur oturduğun yerde demiş olabilirlerHarbi adam piyadada yok. Bütün parti başkanları afet bölgesinde ki adamın memleketi osmaniye'de bile yıkılan binalar var. Adam memleketine bile gitmedi daha.