6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıkım çok fena görünüyor. Allah yardımcımız olsun.

Öyle bir deprem ki şiddetinden derinliğine saatinden tutun kışın en soğuk gününe denk gelmesi gerçekten diyecek kelime dahi bulamıyorum umarım en az hasarla atlatılır.

Maraş’ta tanıdıklarınız var mı

Öyle böyle değil çok ama çok sallandık. Cocukları alıp yanımıza getirmekten başka hiç birşey yapamadık. Biter biter diye bekledik bitmedi. Sonra çığlıklar duydum pencereden dışarı bakmaya korktum yıkılan binaları görürüm diye. İnmek için hazırlanırken 2. deprem başladı. O da sürdü o da şiddetliydi ama ilk gibi değil. Apartman çökecek dedim ilkinde umudum yoktu valla çöktük dedim. Şimdi arabadayız. Etrafta neler oldu bilmiyoruz çöken binalar var diyorlar. Benim görüş alanımda yok ama. Arabası olmayanlar çoluk çocuk yürüyorlar. Çok geçmiş olsun diyecek bir şey yok, duadan başka.

Öyle böyle değil çok ama çok sallandık. Cocukları alıp yanımıza getirmekten başka hiç birşey yapamadık. Biter biter diye bekledik bitmedi. Sonra çığlıklar duydum pencereden dışarı bakmaya korktum yıkılan binaları görürüm diye. İnmek için hazırlanırken 2. deprem başladı. O da sürdü o da şiddetliydi ama ilk gibi değil. Apartman çökecek dedim ilkinde umudum yoktu valla çöktük dedim. Şimdi arabadayız. Etrafta neler oldu bilmiyoruz çöken binalar var diyorlar. Benim görüş alanımda yok ama. Arabası olmayanlar çoluk çocuk yürüyorlar. Çok geçmiş olsun diyecek bir şey yok, duadan başka.
Çok geçmiş olsun çok. Dikkat edin kendinize

Herkese çok geçmiş olsun. 🙏

Abi çok kötü ya yağmurla karışık fırtına var herkes dışarıda. Trafik kilitlenmiş durumda ekipler yıkılan binalara ulaşım sağlayamıyor. Arabayı çektik boş bir yere bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt