Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.774
- 26.457
- 2.948
off offf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle yaptık ahbabarabaniz varsa arabaya girip isinin simdilik 2 3 saat artcilar dinene kadar
4.seviye alrm verilmiş dikkat etBen girdim rtaş
Dışarıda dondurucu soğuk var trafiğe çıksan acil ekiplerine engel olacak gibiyiz2 3 saat daha idare edin emre bi buyuk artci olur en son
Bizim 2 yan sokakta yıkıldı bu bina. tam bir kargaşa var panik havası hakimadanada 17 katli apartman yikilmis
Çok geçmiş olsun çok. Dikkat edin kendinizeÖyle böyle değil çok ama çok sallandık. Cocukları alıp yanımıza getirmekten başka hiç birşey yapamadık. Biter biter diye bekledik bitmedi. Sonra çığlıklar duydum pencereden dışarı bakmaya korktum yıkılan binaları görürüm diye. İnmek için hazırlanırken 2. deprem başladı. O da sürdü o da şiddetliydi ama ilk gibi değil. Apartman çökecek dedim ilkinde umudum yoktu valla çöktük dedim. Şimdi arabadayız. Etrafta neler oldu bilmiyoruz çöken binalar var diyorlar. Benim görüş alanımda yok ama. Arabası olmayanlar çoluk çocuk yürüyorlar. Çok geçmiş olsun diyecek bir şey yok, duadan başka.