- 10 Nisan 2013
- 53.527
- 33.436
- 2.993
Allah yardımcıları olsunkizkardesimin esi adiyamanli adiyamanda aile apartmanlari yikilmis amcalari kuzenleri gocuk alltindaymis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yardımcıları olsunkizkardesimin esi adiyamanli adiyamanda aile apartmanlari yikilmis amcalari kuzenleri gocuk alltindaymis![]()
Başınız sağolsun renktaş.Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Tamam ben de diyorum ki ben telefonla 2 ölü teyit ettirdim zaten Antakya'dan. Ya hiçbir şey açıklamayacağız akşama kadar desinler ya da insanları rehavete sokacak açıklamalardan sakınsınlar. Bana 2 ölü var desen "Amaan bir şey değilmiş" derim ne yardım gönderirim ne kan bağışında bulunurum. İnsanları galeyana getirmesinler tamam ama olayın boyutunu küçültücü açıklamalar bence bunlar.Kesin teyit olmadan ölü sayısı açıklanmaz.O enkazların kaldırılması 4-5 gün sürecektir asıl bilançoyu o zaman göreceğiz maalesef![]()
30-40 yıllık binalardan bahsediyoruz ve 7.8 ciddi yıkıcı
Bunlarin onlemi zamaninda alinmaliydi isterse daha eski binalar olsun, klasik Turkiye iste gecmisten ders cikartmiyoruz.30-40 yıllık binalardan bahsediyoruz ve 7.8 ciddi yıkıcı
Ve bu sadece bir cadde.Hatay tarafından gelen görüntüler deniliyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com