- 1 Şubat 2009
- 24.816
- 24.976
- 3.048
Depremin merkezi olan Maraş'tan haber veren bir kanal yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 9da WhatsAppdan yazdım hale tek tık mesajlarım. Aradım telefonu calmiyor. SMS bıraktım dönüş yok@Tahir Mahir Koç üstadımızdan haber var mı durumu nasılmış?
Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
altyapı komple gitti sanırım hataydaSaat 9da WhatsAppdan yazdım hale tek tık mesajlarım. Aradım telefonu calmiyor. SMS bıraktım dönüş yok
ölen arap şeyhi mi? senin kuru vatandaşın.hadi OHALi geçtim 1 haftalık milli yas ilan etmek bu kadar mı zor
Saat 9da WhatsAppdan yazdım hale tek tık mesajlarım. Aradım telefonu calmiyor. SMS bıraktım dönüş yok
Maraştaki yakınlarımız dümdüz olmuş diyorMarasta meşhur Trabzon caddesini gezmistim geçen yillarda şu anki halini gordumde yıkılmayan yer kalmamış gibi
hatayın etrafındaki tüm illerde yıkım var herkes kendi derdinde, muhtemelen hatayda çok sayıda göçük var yardım ekipleri bile göçük altında olabilir, havadan da ulaşım yok. acil bi şekilde en yakın deprem hasarı görmeyen illerden yardım gitmeliHatay için kimsenin yardımcı olmadığı iletiliyor
daha kötü şeylere sebep bu iletişimsizlikHatay’da doğalgaz patlaması vs. videolar dönüyor. Dezenformasyon yaratmamak için paylaşmıyorum. Bir an önce bu bölgelere yardım ulaşmalı.
Onlara çok fena dileklerim var da işte susuyoruz.Suç borsayı açanda. 1 hafta kapatılmalıydı.
Kendi belediyeleri...
Sözde herkesin CB si