6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kahramanmaraş koordinasyon ekibinin başı süleyman soylu

Bir yandan kış kıyamet
Yağmadı yağmadı...
Allahim sen herkesin yardımcısı ol

3 gün öncesinden bilim adamı uyarı yapmış her an deprem olabilir diye. Hiç mi tedbir alınmaz abi ya kafayı yicem.

3 gün öncesinden bilim adamı uyarı yapmış her an deprem olabilir diye. Hiç mi tedbir alınmaz abi ya kafayı yicem.

Yakın zamanda olan İzmir depremi sonrası deprem uzmanı açıklama yapmıştı. Herkes İstanbul depremini düşünüyor ama Güneydoğu Anadolu da 7'den büyük deprem olabilir diye. Maalesef umursayan olmadı.

Bilinçli olarak insan kayriliyorsa umarım bunu yapanlar daha muhtaç duruma düşer !!

adıyamanda çok yıkım varmış, özellikle köylerde çok fazlaymış

Yakın zamanda olan İzmir depremi sonrası deprem uzmanı açıklama yapmıştı. Herkes İstanbul depremini düşünüyor ama Güneydoğu Anadolu da 7'den büyük deprem olabilir diye. Maalesef umursayan olmadı.
İnanılır gibi değil. Sanki kaos’un bile bile olmasını istiyorlar.

yarın istanbulda deprem olacak desem, nasıl önlem alınabilir ki ? kimse hiç birşey yapamaz

benim yaşadığım ev, babamın arkadaşlarımın hepsi eski depreme uygun değil. bunu bile bile yaşıyoruz ev değiştirme niyetim vardı ama hangi parayla ? bok gibi hayat yaşıyoruz

istanbul depreminde evimin altında kalırsam ölmeyi dilerim. aksi durumda zaten yeniden bir hayat kurmam pekte mümkün olmaz.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener:

"Şu anda kadar 100 tane artçı deprem meydana geldi. Bunların da 53 tanesi 4'ün üzerinde. 7 tanesi 5'in üzerinde oldu. Bir tanesi da ana artçı şoku olarak 6.6'lık bir deprem."

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener: "Bu depremlerin yoğunluğunu azaltarak önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyleyebiliriz. Bu depremler bir yıl kadar sürebilir."

yarın istanbulda deprem olacak desem, nasıl önlem alınabilir ki ? kimse hiç birşey yapamaz

benim yaşadığım ev, babamın arkadaşlarımın hepsi eski depreme uygun değil. bunu bile bile yaşıyoruz ev değiştirme niyetim vardı ama hangi parayla ? bok gibi hayat yaşıyoruz

istanbul depreminde evimin altında kalırsam ölmeyi dilerim. aksi durumda zaten yeniden bir hayat kurmam pekte mümkün olmaz.

İstanbul / Ümraniye baştan aşağı öyle. Üflesen yıkılacak evlerde yaşıyoruz el mecbur..

adana (1998)
bingöl(2003)
istanbul yalova(1999)
malatya elazıg (2010 sonrası)
izmir-ege(2021)

çok net belli değil mi nerelere önlem alınacağı?böyle mal gibi durulur mu senelerce bişey yapmadan

Kendi belediyeleri...
Sözde herkesin CB si

sonra da derler, depremin afetin siyaseti olmaz, gün birlik beraberlik günü

yok yaaa
yok yaaa

Bal gibi de olur, ahanda kaniti.

Bu topraklarda bu lesh yapitlari yapan, yaptiran (devlet dahil), göz yuman her kim varsa colugundan cocugundan ciksin, en tepedekinden en alttaki sorumluya.

siyaseti miyaseti oluyor demek, o zaman anladiklari dilden konusmak gerek bu iktidarin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt