- 26 Eylül 2012
- 118.814
- 67.048
- 4.818
Allah rahmet eylesin Allah yardımcınız olsun Emrah...Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin Allah yardımcınız olsun Emrah...Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
yazanlar malum taraf haricindeki tipler de var.iktidar dışında herkes suçludur
Başın sağolsun yapma renkdaşım boşver mekanları cennet olsun sabırlar dilerim.Arkadaslar bisey soracagim:
Devletin basindakilere dümdüz girip, burada ceza almaya deger mi sizce?
kendimi zor tutuyorum da.
Akrabanin evinden 4 vefat haberi geldi simdi...
Başınız sağolsunArkadaslar bisey soracagim:
Devletin basindakilere dümdüz girip, burada ceza almaya deger mi sizce?
kendimi zor tutuyorum da.
Akrabanin evinden 4 vefat haberi geldi simdi...
O postu nasıl çaldılar yav.![]()
6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi
2000 yılında adapazarı’na gitmiştim her yer yıkıktı, sokaklar bomboştu. belki enkaz yoktu, temizlenmişti ama şehir hayalet gibiydi. depremleri de o dönem merkez üslerde olmasam da sert şekilde his…eksisozluk.com
![]()
Artci var su anTekrar deprem olma ihtimali var mı
Oha![]()
6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi
2000 yılında adapazarı’na gitmiştim her yer yıkıktı, sokaklar bomboştu. belki enkaz yoktu, temizlenmişti ama şehir hayalet gibiydi. depremleri de o dönem merkez üslerde olmasam da sert şekilde his…eksisozluk.com
![]()
Rentaşım kulüp tarafından belirtilen adrese internetten aşağıdaki malzemelerden siparis verilebilir. Hangi kuruma ne kadar güvenilir bilmiyorum.Beyler biz yurtdisindan bi kac arkadas yardim gondermek istiyoruz fakat yollayabilecegimiz bir hesap var mi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum