6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnandırıcı gelmeyecek ama Antalya'da hissedildi nasıl bir deprem bu ya Allah korusun

cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde cumhurbaşkanı antep malatya maraş belediye başkanlarını aradı diyor fakat adana ,mers,n ve hatay yokİnşallah şu kara günde siyasi düşünülüpte yapılan bir şey değildir.Öyleyse yazık ülkeme

Benim babamin kuzeninin eşi Reyhanli ilcesindendi. Onun ailesi enkaz altindaymis. Hatay boyleyse merkez ustunu dusunemiyorum

Beyler biz yurtdisindan bi kac arkadas yardim gondermek istiyoruz fakat yollayabilecegimiz bir hesap var mi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Rentaşım kulüp tarafından belirtilen adrese internetten aşağıdaki malzemelerden siparis verilebilir. Hangi kuruma ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Screenshot_20230206-125536_Opera.jpg

Arkadaşımın anne babası ve iki akrabası daha Adıyaman’da göçük altında

7.7 olarak revize edilmiş. suriye'de binalar yıkılmış, mısır'da hissedilmiş... büyük felaket allah yardımcımız olsun

1675677723290.png

Sevmem kendisini ama önüme düştü ve haklı.

Yapıp yapıp, h,ç bir şey olmamış gibi 2-3 Milyon'dan millete çürük evleri satmaya kalkanlar artık ifşalanmalı.

99'da bu daha zordu.

Şimdi bilgiye ulaşmak kolay. Kanıtlı bir şekilde tespit edilmeli kimse haram yiyen.

Yeter artık.

Bu depremler yüzünden kaç eve ateş düştü. Kaç insanın psikolojisi geri döndürlemez biçimde yerle bir edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt