Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
düşünsenize akşam o evlerde de biz gibi gs-ts maçı izlendi, sevinildi, uyunuldu. gecenin 4'dünde ne hayatlar kaldı ne evler...
Çok çok geçmiş olsun renktaş Allah yardımcınız olsun.Ne geceydi yaw. Nerereyse 4'e kadar transfer, bizim maclar filan takip ettim. Sonra uyumaya gittim, 5 dakika gecti gecmedi sallandik ve hemen herkesi kaldirdim, kapinin altina durduk. Ben, 10 saniye sonra gecer dedim ama 20 30 40 gecmedi. Sanki birisi evi ortadan ikiye kırmaya calisiyordu. Ilki durdu, soluklanalim dedik hemen 2. deprem oldu ama bence daha siddetliydi, zaten evdeki esyalarin dustugunu duyduk. Ikinci depremde aklimdan gecen bu sefer ev dayanamayacak oldu. O an aklimdan gecen acaba duvarlar kafama mi duser yoksa sırtima mi? Hemen ölür müyüm yoksa can mı çekisirim? Acaba ölüm nasıl bir şey? Inanilmaz bir psikoloji. Maras'takileri ve Antep'tekileri dusunemiyorum bile.
Pazarcikliyim, gün ilerledikce vefat haberleri pesisira geliyor...Malatya'da 140 bina
Osmaniye'de 65 bina
Antep'te 531 bina yıkıldı haberlerini okudum.
Açıklanan yıkılmış bina sayısına bakarsak K.Maraş'ın önemli bir bölümü yok olmuş olabilir. Pazarcık, Gölbaşı, Nurdağı gibi ilçelerden geriye bir şey kalmış mıdır bilmiyorum.
Orda mısın şu anPazarcikliyim, gün ilerledikce vefat haberleri pesisira geliyor...
Kabus gibi degil, kabusun ta kendisini yasiyoruz.