- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Yunanlılar geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yardımcınız olsun.sağlıklı güzel haberler alırsın inşallahBen kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
SeviliyorsunBir ihtiyacın varsa direk yaz bana
Çok geçmiş olsun renktaş.Ben kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
abooow
Ben kahramanmaras elbistanliyim
Geçmiş olsun reis.Bu gibi durumlarda orda yaşayanlar kadar tanıdıkları da soğukkanlı olmalı.İyiyi düşünüp hareket edilmeli.Allah herkesin yardımcısı olsun..Ben kahramanmaras elbistanliyim
Belediye Başkanlığı binasının yıkıldığı, 3 askerin şehit olduğu bir ortamda hiçbir yer güvende değildir.Futbolcular güreşçiler bile sağlam evde kalamıyorsa durum vahim ölü sayısı oldukça fazla olur![]()
Geçmiş olsun reis.Bu gibi durumlarda orda yaşayanlar kadar tanıdıkları da soğukkanlı olmalı.İyiyi düşünüp hareket edilmeli.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Fay hattının tam üstünden geçen binalar ne yazık ki deprem de diğer binalara oranla daha yıkıcı oluyor. Gölcük depreminde Tavşancıl ilçesinde hiç bina yıkılmamıştı sebebi fay hattının üstünde olduğu için zemin etüt raporunda 3 kat ve yukarısına izin verilmemişti bu da o ilçede 1 tane bile binanın yıkılmamasını sağlamıştı. Ülkemizde ne yazık ki insan hayatının pek değeri yok.
doğru ise 99'dan farksız
..
senin olduğun bölge ne durumda kanka?Geçmiş olsun reis.Bu gibi durumlarda orda yaşayanlar kadar tanıdıkları da soğukkanlı olmalı.İyiyi düşünüp hareket edilmeli.Allah herkesin yardımcısı olsun..
doğru ise 99'dan farksız
..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Allah'a şükür iyiyiz reis.Haberleşip kim tekse ona kim en yakındaysa eve aldık.Allah yardımcımız olsun..Kardeşim sizde nasıl durumlar aile akrabalar falan ?