6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide HAARP yüzünden olmuş diyenler var. Adam 3 gün öncesinden uyarmış bizi işte, ne tedbir alındı hiçbirşey. Yazıklar olsun lan
HAARP işi boş iş önemli olan bilim bizim kendi deprem uzmanlarımız bile bu bölgeyi uyarıyordu önemli olan önlemleri almak ama başımıza bir şey gelene kadar kimse önlemi düşünmüyor yaşadıktan sonra tedbir alınıyor o zaman da binlerce can gidiyor. Gerçekten diyecek söz yok.

senin olduğun bölge ne durumda kanka?
Biz gece karanlıkta çıktık kanka tanıdıkları almak için.Elektrikler de yoktu ama gördüğüm kadarıyla 1 binaya denk gelmedim.Gözümden de kaçmış olabilir o anki heyecanla.Elektrik direkleri ve duvarlar gibi yıkımlar mevcut kanka.Allah yardımcımız olsun..

bişe yapamamak çıldırtıyor, kendimi paralamak istiyorum delirecem ya delirecem

En yakın Kızılay kan bağışı.

Form doldurma, mini check up + dr kontrolü ve bağış işlemi toplamda 30 dk sürüyor maksimum. Gitmeden önce karbonhidrat içeren gıdalarla birlikte bol su tüketilmesini tavsiye ederim.

1675683649378.webp

Dkya bir artçı oluyor. Allah herkese sabır versin, korusun herkesi

adiyamandan hicbir haber alamiyoruz

cok kotu cok

koca aileden bir enistemizin ablasindan haber var o da 9 yasinda ki kiziyla tek basina sokakdaymis
sehir merkezine gidemiyormuslar

HAARP falan saçmalayanların ağzına kürekle vurun. Osmanlı zamanında da büyük depremle yıkılmış kaç defa bu coğrafya.

İlla suçlu aranacaksa suçlu biziz, bakın halk sığınacak alan arıyor artçılardan kaçmak için ama her yer bina gidecek yer yok.

Ve bizler burda elimizden hicbisey gelmeden bekliyoruz. çok üzücü Allahım sen bu insanlara yardım et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt