- 1 Ağustos 2009
- 46.482
- 48.744
- 4.708
Kuzeniyim filan yazanı görmüştüm yorumlarda. Umarım yalandır. Eşi çıkarılmış kendisi aranıyordu en sonKurtarıldı diye görmüştüm kaynak atsana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzeniyim filan yazanı görmüştüm yorumlarda. Umarım yalandır. Eşi çıkarılmış kendisi aranıyordu en sonKurtarıldı diye görmüştüm kaynak atsana
Allah yardımcınız olsunBen kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
HAARP işi boş iş önemli olan bilim bizim kendi deprem uzmanlarımız bile bu bölgeyi uyarıyordu önemli olan önlemleri almak ama başımıza bir şey gelene kadar kimse önlemi düşünmüyor yaşadıktan sonra tedbir alınıyor o zaman da binlerce can gidiyor. Gerçekten diyecek söz yok.Bide HAARP yüzünden olmuş diyenler var. Adam 3 gün öncesinden uyarmış bizi işte, ne tedbir alındı hiçbirşey. Yazıklar olsun lan
Biz gece karanlıkta çıktık kanka tanıdıkları almak için.Elektrikler de yoktu ama gördüğüm kadarıyla 1 binaya denk gelmedim.Gözümden de kaçmış olabilir o anki heyecanla.Elektrik direkleri ve duvarlar gibi yıkımlar mevcut kanka.Allah yardımcımız olsun..senin olduğun bölge ne durumda kanka?
bişe yapamamak çıldırtıyor, kendimi paralamak istiyorum delirecem ya delirecem
Allah yardımcınız olsun, inşallah yakınlarınızın iyi haberlerini alırsınızBen kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
Fenerbahçe tweetini atacaktım arkadaşlarSM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlari bulup hapse atmayan devletin