- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru diyosuninsanlar bölgeye gidemedikten sonra bagıslar ne olacak enkaz altında kalanlar için insan makine gücü lazım suan yarına kadar
Haluk Levent'in ahbap yardım derneği var.Yurtdisindan nasil bagis yapabiliriz afadin siteye baktim bulamadim sadece yurtici gibi
Türkiye'de ne kadar yaygın bilmiyorum ama böyle olağanüstü durumlar için gönüllü itfaiyecilik de var mesela.
Ben liseye giderken 2 tane Çinli arkadaşım gönüllü itfaiyeciydi. Hatta ders sırasında falan pager cihazları çaldı mı dersten çıkıp direkt itfaiye merkezine gidiyorlardı.
Bunlari ciktigı deliğe geri sokacaklar merak etmesin.soktumun oevladının tipine sıçayım
Onun da iyi dergilerde yayını yok. O yüzden güvenemiyorum.Şener Üşümezsoy yayını 22:30 du galiba ama başlamış duyrulur BeyazTV istanbul konusunda iyimser olduğu için bende dinlemeyi severim
99 depreminde 10+ gün sonra canlı çıkan insanlar olmuştu ama yaz aylarıydı.Abi bir sey soracam da yanlis anlasilmasin. Simdi oradan buradan ekipler geliyor da. Binanin altinda kalanlar ekipler gelene kadar donmayacak mi? yoksa göcüklerin alti bir nevi sicak tutuyor mu?
Doğru az önce Celal Hoca da bir etüte bir çalışmaya dayanarak mı konuşuyor diyerek ufak bir eleştiri getirdi kendisine.Onun da iyi dergilerde yayını yok. O yüzden güvenemiyorum.
VarTürkiye'de ne kadar yaygın bilmiyorum ama böyle olağanüstü durumlar için gönüllü itfaiyecilik de var mesela.
Ben liseye giderken 2 tane Çinli arkadaşım gönüllü itfaiyeciydi. Hatta ders sırasında falan pager cihazları çaldı mı dersten çıkıp direkt itfaiye merkezine gidiyorlardı.
soktumun oevladının tipine sıçayım