Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.650
- 16.041
- 2.538
şu kız çocuğunu gördüm sinirden duvarlari yumrukladim cinnet geçiriyorum evde
Arkadaki diğer çocukların sesleri beni daha da bitirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu kız çocuğunu gördüm sinirden duvarlari yumrukladim cinnet geçiriyorum evde
11 arama kurtarma elamanı deniyor. Bu kadar enkaza 200 bin kişilik ekip soksak azEmin ol daha fazla çıkacak
Teyitsiz deniyor o rakıma ama vardır o kadar belki daha fazla
6 bin küsur yıkılan bina en son rakam4758 yıkılan bina mı??? Ne diyorsunuz abi siz
Ne bekleniyor hala. İnsanların ölmesini mi bekliyorlar? Bu kadar mı canavarlaştınız?
Çok zor hocam demin gökhan zanı izledim oturdum ağladım şuan gözlerim dolu dolu berbat halde ortalık
Arsuzda olması lazım donanmanın hocamİskenderun limanından başka bir liman var mı rtaş?
inşallah yalandırTeyitsiz deniyor o rakıma ama vardır o kadar belki daha fazla
Depremin esas merkez üssü olan Maraş hiç yok
Bizde aynı durumdayız hocam çok aciz birer varlığız elimizden hiçbişey gelmiyor başkadaAyni haldeyim, ailecek yapabildigimiz tek sey para ve yardim gondermek. Ama vicdan azabi cekiyorum ve caresiz hissediyorum. Elimden hicbir sey gelmiyor.
ülkenin resmi dini yok diyanet bakanlığı var, ordusu olmayıp savunma bakanlığı olması gibi bi şey.kodum habeş maymunları enkaz altında yardım bekleyen insanlara sela dinletti ya şaka bile olamaz bu