Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke ama özellikle sıkıntılı bölgelerde uçakların inmesi için hava müsait değil.Vallahi açıkçası uA,GBF, Çarşı birleşse, Acun uçağını kaldırsa, bu çocuklar orada yemin ediyorum elinden geleni yapar ya. Deplasmana koşa koşa giden insanlar bunlar. Can için mi gitmezler. Organizede de sıkıntı var. Bunlar şimdi eminim kendi imkanıyla yapıyor. İsim verdim ama Acun olmuş, Erden olmuş,Ali olmuş önemli değil....
Kayseri'den Göksun'a gideli 6 sene falan oldu herhalde en son. Oradan bugün gelen haberlere göre köyde evler tamamen pert.Kendimi bildim bileli Pınarbaşı - Göksun arası yapım halindedir yol tamamen çakıldan oluşur. Adıyaman'ın bir ilçesine gitmeye kalkışsan pişman olursun yol delik deşiktir. Maraş Göksun arasındaki ana arteli kapatıp tüneli zorunlu kıldılar şimdi de tünellerde hasar armış, git gidebilirsen
sabahdan beri hataya üzülüyorumHatayın konumu da çok kötü, ulaşım zorlu. Biz ne yaşıyoruz abi ya
Askeri havaalanlarını kullandırabilirler yakın konumda olan 1 saat bile kazandirsa inan çok şey değişir dostum. Akılalmaz bir durum 100lerce ekip yolda 60-70km hızla ilerlemek zorunda kaldı özellikle bolu-gerede hattındaki yağıştan.Hocam denizci olarak askerlik yaptım ben İskenderun’a hataya direk denizden girmeleri daha basit olur ve 170 in üstünde gemimiz var bir çoğuna rahat rahat iş makineleri vs yüklenebilir hataya karadan ulaşım normaldede sıkıntılı zaten havalimanı da berbat haledeymiş ki normaldede pek kullanılan bir havaalanı değil en rahat denizden girmeliler acil şekilde
Tek yerden ulaşım var, çok acayip bi durum. Yollar da yrılmış deniyor araçlar geçemiyor kafayı yemek üzereyimsabahdan beri hataya üzülüyorum
Aynen Kayseri Pınarbaşı. Kışın o yolda gitmek ne büyük zulümdür kaç kaza atlattık o yollarda.Kayseri'den Göksun'a gideli 6 sene falan oldu herhalde en son. Oradan bugün gelen haberlere göre köyde evler tamamen pert.
Yollar bir hayli kötüydü 200 kilometre nereden baksan 2.5 saatten fazla sürüyordu.
Pınarbaşı derken Kayseri'nin Pınarbaşını kast ettim bu arada...
Keşke ama özellikle sıkıntılı bölgelerde uçakların inmesi için hava müsait değil.