6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normaldede kara ulaşımı sakat Hatay’ın yolları bozuktu Adana Mersin üzerinden gidilmeli oraya
Mersin üzerinden de gidilemez sanırım o yollar artık yok deniyor. Antakya havaalanı pisti nasıl hasar görebilir ya böyle yapı yapanın!! Aslında konum olarak çok güzel bir yerde bir tarafı iskenderun bir tarsfı antakya

cumhurbaşkanı, içişleri bakanı ve çevre şehircilik bakanına hiç dokunulmayan bi afeti daha geride bıraktık.

görevlerinden feragat etmedikleri gibi öyle bi kamuoyu da oluşmadığı için bundan sonra ömer çelik'in de deyimiyle ''ittifak olarak'' sahada kahramanlık destanı yazacaklardır.
Maraştan görevli dediler sabah açıklamada görevlere bölünmüşlerdi.
Bda kısa bilgi: En az haber alınan 2 şehir Hatay ve Maraş. Maraşta telefonlar çekmiyor 20 saattir.

kodum habeş maymunları enkaz altında yardım bekleyen insanlara sela dinletti ya şaka bile olamaz bu
Bu sela denen şeyin ne gibi bir faydası var?Daha doğrusu duanın şimdiye dek işe yaradığını gösteren tek bir örnek var mı?
Bu sela denen şey orada yardım bekleyen insanlarımız üzerinde moral bozucu etki yaratmaz mı?

Bir anda 10 şehir yıkıldı, çok büyük yardım gerekiyor. Asker polis jandarma halk kim gidip el atabiliyorsa gidip atmalı.

99 dan bu yana hicbir sey degismemis. Koordinasyon yok, organizasyon yok. Ne insan gucu ne makineler arac gerecler verimli kullanilabiliyor. Cok buyuk emek harcanmasina ragmen. Hatay, Adiyaman, Gaziantep ve Kahramanmaras felaket gorunuyor.
Aslında 99 yılındaki yaşananları terkedilmişliği 2023 yılının getirdiği teknoloji sayesinde ekran başında görüyoruz ve bu durum insanı kahrediyor.sadece izliyoruz

Dünyanın bir ucundan Japon deprem kurtarma ekipleri geldiler Türkiye'ye, sen kendi ülkendeki kendi şehrin olan Hatay'a ulaşamıyorsun. Üzerine bir de AFAD müdürü olacak yüzsüz, ulaşmadığımız yer kalmadı diyor. Yazıklar olsun böyle zihniyete. Deprem kuşağında yer alan bir ülke hiç mi önlem almaz, her işiniz şov, her lafınız hamaset, her adımınız propaganda ve yalan üzerine kurulu.

Göz göre göre ölüm buymus demek ki

Elbistan reyhanlı gibi ilçeler resmen haritan silinmiş izlediğim videolar beni bitirdi mahvetti.. hala ohal ilan edilmiyor kafayı yiyecem allahım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt