6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
99'da twitter olsa çok daha iyi, bugün olmasa çok daha kötü durumda olurduk

sağolsun musk'ın bizim yöneticilerden gene çok daha fazla faydası oldu ülkeye

Adam göçüğün altında ayaklarını sallıyor sabahtan beri kimse gidip alamamış, yaşayan adamları gözgöre göre terkettik.
kardes sıkışanları kurtarmak için profesyonel ekipler lazım onlraı bekliyorlar
İşte burada bizlerde sucluyuz bos bos goy goy işlerle ugraşmaktan sa bu şekilde ekiplerde egitimler almalıyız ama hepimiz aynıyız tembeliz kendime cok kızıyorum çok boş insan oldugumu düşünüyorum

En azından banka uygulamaları tek tuşla güvenli şekilde bağış gönderilebilecek çözümler sunamaz mı. Uygulamaya girer girmez tutarı yazıp gönderelim. Bizim gibi olayları uzaktan takip edenler için şunun gibi basit çözümlere bile razıyım.

Terbiyesizlik yapmayın. Ülke bu durumdayken ne uyuması. Derdiniz millet mi devleti kötülemek mi? Hem siz hayırdır ya? Yeni yeni üyeler gelmiş provokatif mesajlar atiyorsunuz.

Bahsedilen kişinin derdi millet mi peki

Ben de horluyodur diyorum

Yutkunup yutkunup ağlıyorum zerre uyku yok. 3-5 kuruş fazla kâr etmek için malzemeden çalan müteahhitler, onları yargılamayan yargıçlar, deprem vergilerini har vurup harman savuranlar, Allah size merhamet etmesin.

sabah sordum ögrenemedim tekrar bilmek istiyorum, asgari ücretle misal aylik nekadar deprem vergisi ödeniyor? bu cok önemli bi konu, okadar para toplaniyor hicbir hazirlik görünmedigi ortada!
bilgilendirin lütfen.

Ormanlar yanar günlerce söndüremezler. Sel olur Karadenizde bir sürü insanın ölür. Maden kazası olur yüzlerce ölü. Deprem olur 24 saat geçmesine rağmen insanlar hala göçük altında mahsur. Bunlar 1950'de değil beyler 2020'lerde oluyor.

Bunları dile getirdiğimiz zaman da cevapları hazır: ''şomdo soyosoton zomono dogol'' Ulan şimdi konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız! İki gün sonra, her şey unutulduğunda mı? Önlenebilir her ölüm cinayettir!

kardes sıkışanları kurtarmak için profesyonel ekipler lazım onlraı bekliyorlar
İşte burada bizlerde sucluyuz bos bos goy goy işlerle ugraşmaktan sa bu şekilde ekiplerde egitimler almalıyız ama hepimiz aynıyız tembeliz kendime cok kızıyorum çok boş insan oldugumu düşünüyorum
Alsak bile gerekli ekipman olmadan ne yapabiliriz renktaş

99 depreminde arkadaşımın halası göz göre göre enkazın altında vefat etti

Bir kazma ve kürek ile çıkartmaya çalıştık ama olmadı :(

Son düzenleme:
Macaristan'dan yola çıkan 55 kişilik arama kurtarma ekibi Türkiye'ye vardı.

hatay ölüme terkedildi,sözde uyanık olanlar bişey yaptı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt