- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bizde öyle. Aşağıkaragöz bizimkiÇerkes bizim sülale. Potuklu
10 dakika falan var arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde öyle. Aşağıkaragöz bizimkiÇerkes bizim sülale. Potuklu
Şu dönemler geçsin de müsait bir zaman konuşalım ♥Bizde öyle. Aşağıkaragöz bizimki
10 dakika falan var arada
Şahsi değil kardeşim gözün gördüğü şey bu. 500 tane madenciyi havayoluyla alıp götüremeyen 20 saat boyunca hayata yardım götüremeyen ülke sınıfta kalmıştır.Sahsi düsüncem devlet olarak sinifta kaldik. Hem de en agir, en kötü, en aci sekilde. Cok büyük sekilde. Yarin sabaha kadar bir sürü insan donarak ölecek. Yaziklar olsun gercekten....
ortalama 20tl buluyormu?Bildiğim kadarıyla direk deprem vergisi adı altında bir vergi alınmıyor. İletişim vergisiyle birlikte alınıyor. O da zaten yol yapımı ve seçim çalışmalarına harcanıyor.
hayır rentaş malzeme bir şekilde temin edilebilir. egitim almak şart özellikle bizim gibi insanların eğitim alması şart en azından ben öyle düşünüyorum.Alsak bile gerekli ekipman olmadan ne yapabiliriz renktaş
99 depreminde arkadaşımın halası göz göre göre enkazın altında vefat etti
Bir kazma ve kürek ile çıkartmaya çalıştık ama olmadı![]()
ortalama 20tl buluyormu?
Cok üzücü gercekten ne desek bos
Hepimiz evlerimizden yaziyoruz birseyler ama bundan bile utanc duyacak duruma geldik insanlar orda hayatta kalmaya calisirken
Allah zor durumda olan insanlarimizin yardimcisi olsun elimizden birsey gelmiyor olmasi gercekten insanin kanina dokunuyor cok büyük bir aci