- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.545
- 5.488
hataydan güzel haberler verin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Horluyor mu bilmem de ya ayakta uyuyor yada bizi uyutuyor.Tabi biliyorum. Hükümeti kötülemek isteyen kotulesin ona birsey demem ben ama ülke böyle bir durumdayken basbakan horluyor derse biri tepkimi veririm. Her şeyin bir sınırı var.
Abicim ben kimseyi veya eksiklikleri savunmuyorum.Kardesim tamam olabilir ama kusura bakma da bir yol hasar aldi diye kocaman bir sehire ulasamiyorsak coktaaan gecmis olsun. Biz dükkani komple kapatalim o zaman. Ben de cok bilmis gibi konusmak istemiyorum cünkü bilmiyorum, ama:
- Helikopter indirmek icin cok büyük bir alana gerek yok. Yani elalem binanin üstüne hatta geminin üstüne inebiliyor helikopterle
- Bizim askerimiz yok mu? Askeri köprü araclari yok mu? Yan yollar hasar gördüyse ikiye bölünüp yüzlerce metre ayrilmadilar ya.
- Deniz yolu üzerinden hataya hataydaki sehirlere ulasma yolu yok mu?
Yani tamam sen ben belki gidemeyiz de, kocaman devlet bir sehire inmek icin hic mi bir yol bulamaz?
aziz nesin çok güzel özetledi Türk halkını.Allah inancı yok diye yargılanan adam en azından bunlardan kat be kat insandıBu ülke insanı katıksız olarak ahlaksızdır. İsteyen %5’ini alsın isteyen 95’ini. Enkaz altında kalanlarla dalga geçeni, milleti yanlış yönlendireni, sapığı, hırsızı, açgözlüsü, yardım adı altında şerefsizce hareket edeni, yöneticisi, sorumlusu, başkanı…
Sen izlandadan ne zaman döndün renktaşDeprem bölgesine ulaşmak için yoldayım. Ankara’ya kadar onlarca arama kurtarma konvoyu ile karşılaştık. Çok sayıda ekskavatör, jeneratör kamyonu, yardım malzemesi taşıyan tır gördüm. Türkiye seferber olmuş. Lakin kar bastırıyor arada ve görüş mesafesi düşüyor. Aşacağız inşallah.
Siyaset dili batsın şöyle bi günde. İnsan olarak halk olarak devletimiz olarak hepimiz işimizin başındayız demek çok zor olmasacumhur ittifaki ne allah askina burda bile ayrimcilik neyin kafasi?
Ordu neden bölgeye sevk edilmedi ilk deprem anından itibaren? Bilmediğim için soruyorum teknik olarak cevabını bilen biri yazabilir mi?
![]()
İsrail, Türkiye'de depremzedeler için sahra hastanesi kuracak
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından İsrail,www.cumhuriyet.com.tr
Şeytan İsrail diyenler utanır mı acaba?
mikrofonu bulunca araya iki de cumhur ittifaki iceren cümle sokup siyasi reklam yapan adam bunu görünce ne diyecek acaba?...
15 temmuz sonrası askerin kışladan çıkması yasak.Ordu neden bölgeye sevk edilmedi ilk deprem anından itibaren? Bilmediğim için soruyorum teknik olarak cevabını bilen biri yazabilir mi?
yahu bunu cocuk bile akil eder böyle bir secim arefesinde bari demezsin, stratejik acisindan insanlari manipule adina bile demezsin ama bunu bile akil edemiyorlar, ayrimciligi tercih ediyorlar, secimde cevabi verilir o halde.Siyaset dili batsın şöyle bi günde. İnsan olarak halk olarak devletimiz olarak hepimiz işimizin başındayız demek çok zor olmasa