6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı üzüntüden karnım ağrıyor, göğsüm dopdolu. Hayatım zaten zorlu ama bir şekilde ben güçlü olarak devam ediyordum ama bu şeyle tüm gücümün gittiğini hissettim. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Lafla peynir gemisi yürüten bir aciz ya da. O insanlar soğukta enkaz altında, aç susuz... Bekleyen desen ondan beter. Kafayı yiyeceğim ya. Vallahi hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor. Hep acı hep elem hep keder. Görmediğimiz acı kalmadı. Şehitler verdik, patlamalar oldu, pandemi dönemi, doğal afetler, kazalar, yangınlar, cinayetler, taciz-tecavüzler, hayvanlara eziyetler... Dünyadaki cehennemi yaşıyoruz. Kalan sağ olsa ne olur şu ortamda...

bu ülkenin aydınları katledildi,Atatürkümün hatayı ölüme terkedildi.ülkenin tarihi yerleri yok edildi.rumeli hisarı konserlerinin yapıldıgı yerin şimdiki halini her gördüğümde ..............

hatay bu ülkenin en özel şehriydi.ermenisi,alevisi,arabının bi arada yasadıgı,tarihi özellikleri,mistik havası vs.şimdi koca bi şehir yok oldu

Horluyor mu bilmem de ya ayakta uyuyor yada bizi uyutuyor.
Afad ile birlikte deprem bölgesine ilk gitmesi gerekenler madenciler ve asker'di. Bunu sıradan bir vatandaş bile düşünüyorsa başkan'ımız da düşünmüştür. Yada farklı bir şey var. Yeni yeni gitmeye başladılar. Babamın bi lafı vardır iş işten geçtikten sonra o kınayı al da ananın a.. yak diye karşımda olsa söylerdim. Vallahi de billahi de tillahi de söylerdim. Kimseden korkum yok artık bıçak kemiğe dayandı milleti salak yerine koyuyorlar.
Bizim memlekette ( kastamonu bozkurt) sel oldu asker gorevlendirildi. Onlarda bir kaç gün sonra geldi. Ne hikmetse herkesin düşünebildiği bir konu hakkında ( askerin gorevlendirilmesi) kimse açıklama yapmıyor veya tv'de konuşulmuyor?

1675725548847.webp

Bir köylüm deprem anında milletin dışarıya koşmasıyla oluşan panik atmosferinden dolayı kalp krizi geçirip vefat etmiş.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt