- 17 Aralık 2008
- 33.463
- 26.015
- 3.013
neyi affedemiyorsun?Yemek yedim, utanarak...
Şimdi uyuyacağım, utanarak...
Bu da kendime yeter. Elden bir şey gelmese de kendimi de affedemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyi affedemiyorsun?Yemek yedim, utanarak...
neyi affedemiyorsun?
sence yargılanır mıSözde depreme uygun ama ne hikmetse depreme dayanmayan yeni binaları, hastaneleri yapan müteahhit ve firmalar yargılanacak mı?
senin ne suçun var ki deprem bu. yardıma giden bi tanıdığım da yolda kalmış, bölgeye girişin imkansız olduğunu söyledi. şu anlık eğitimli profesyonellere güvenmek gerekiyor, henüz yeterli iş makinesi de yokmuş...Kendimi ya. Elden bir şey gelmediği ve yetemediğim için.
İş makineleri girebiliyor mu ki sokaklara? Karşı, kış kıyamet, yollar çatlak, binalar yıkılmış sokakları tıkıyor. Hava aydınlanınca bir fark olacak mı acaba onu merak ediyorum.senin ne suçun var ki deprem bu. yardıma giden bi tanıdığım da yolda kalmış, bölgeye girişin imkansız olduğunu söyledi. şu anlık eğitimli profesyonellere güvenmek gerekiyor, henüz yeterli iş makinesi de yokmuş...
Inan gercekten sorumlu olanlar su senin gosterdigin hassasiyetin, duydugun uzuntunun onda birini hissetmiyorlardir.Yemek yedim, utanarak...
Yazıklar olsun kelimeler yetmiyor.
Yakin bir dostumuzun ailesine kentsel dönüşüm ayağına sifir ev satmışlar. Diyor ki sıfır evlerin hepsi yıkıldı eski evimiz sapa sağlam duruyor.Yaw 70 senelik tas ev sapasaglam ama yeni bina nasil yikilir aklim almiyor. Bence alanlar mutlaka denetlemeli. Gerci siteye bastan odeyince o da zor.
İsim verin o banka ile ilişiğimizi keselim.Yavşak kahpe banka isim vermek istemiyorum hala ev kredisi ödüyoruz evin değeri şu an 2.5 3 milyon lira dün SMS attılar evinizde deprem kaynaklı yıkım vs olursa max 300 bin tlye kadar sigorta karşılayacak gerisi bizim sorumluluğumuzda değildir diye. Ulan kahpeler deprem günü böyle bir mesaj atılır mı allahsızlar ev yıkılacak mı hasarlı mı daha görmedik bile ilk depremden sonra terk ettik
Güney sınırındaki ülkeler de depremden fazlasıyla etkilendi. Öyle ciddi bir yardım konusunda emin olamamEğer 2003 de Irak yıkılmasaydi, 2011 de Suriye savaşı başlamasaydı, güney sınırımızdan ciddi deprem yardımı ve is makinesi desteği alabilirdik.
Şimdi İzmir'den İstanbuldan iş makinesi gönderelim mi demezdik. Çünkü ne yaparsak yapalım zaman yetmeyecek