Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.545
- 11.511
- 1.473
3419 sadece bir sayı değil, Azarbeycan da giden canlar için komutan hisset demişti. Bu rakamı hissetmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2019da ypatigi site komple yikilmis hatayda
Burası herhalde
Arkadaslar ilk mesajda bazi bilgileri eklemis olmali.Bir öneride bulunmak istiyorum. Yardim kampanyalarini toplasak bir konuya sabitlesek. Belkide ana sayfaya sabitlesek herkes elinden geldigi kadar bir yardimda bulunsa cok sevinirim. Foruma özellikle yurtdisindan katilip tam olarak hangi kampanyalara katilacaklarini bilmeyen cok insan vardir diye düsünüyorum. Bütün kampanyalari bir konuda sabitlesek olur mu?
Deprem Master plani diye birsey var toplanacagin alan ilk mudahale polis askerin nasil mudahale edecegi her bolge icin ayri ayri belli olmali aslinda sansliyiz askerimi cok buyuk ve gida ve muhumata sahip ama siyasi rant icin kislada oturuyorBizim halkımız bu hikayelerle tavlamak mümkün diye kendileri sıcak evlerindeyken birlik-beraberliğe davet edip kahramanlık öyküleri oluşturuyorlar. Bu zaten teknolojinin yok sayılmasıdır, dün Hatay'a kara yolu kapalıydı ama hava ve deniz yolundan niye gidilmedi tartışılır mesela.
Zaten olası bir deprem senaryosu çalışılsa şu an ne yapılacağı belli olurdu, yabancı arama kurtarma ekiplerinin bile nereye gideceği belli değildi. Hem insan, hem ekipman eksiği var üstüne ne kadar çözüm bulunuyor tartışılır.
11 bina enkazda, 24 bin personel var diye açıklama yapıyorlar mesela bu zaten yükün halka kaldığının kanıtı. Bir BB gitmiş videosunu çektirip yayınlamış tam komedi.
Sallıyo o zaman bu lavukDün Celal hocaya sordu Fatih Altaylı.
İrkitilmiş deprem ne demek öyle bir şey yok dedi hoca
Bizim halkımız bu hikayelerle tavlamak mümkün diye kendileri sıcak evlerindeyken birlik-beraberliğe davet edip kahramanlık öyküleri oluşturuyorlar. Bu zaten teknolojinin yok sayılmasıdır, dün Hatay'a kara yolu kapalıydı ama hava ve deniz yolundan niye gidilmedi tartışılır mesela.
Zaten olası bir deprem senaryosu çalışılsa şu an ne yapılacağı belli olurdu, yabancı arama kurtarma ekiplerinin bile nereye gideceği belli değildi. Hem insan, hem ekipman eksiği var üstüne ne kadar çözüm bulunuyor tartışılır.
11 bina enkazda, 24 bin personel var diye açıklama yapıyorlar mesela bu zaten yükün halka kaldığının kanıtı. Bir BB gitmiş videosunu çektirip yayınlamış tam komedi.
para yardımları ikinci aşama için iyi olacaktır ama önümüzdeki bikaç gün için anlamı yok. şu anlık yollar açılıp ordu ve özel sektördeki tüm inşaat firmaları tam teçhizat bölgeye sevk edilmeliBir öneride bulunmak istiyorum. Yardim kampanyalarini toplasak bir konuya sabitlesek. Belkide ana sayfaya sabitlesek herkes elinden geldigi kadar bir yardimda bulunsa cok sevinirim. Foruma özellikle yurtdisindan katilip tam olarak hangi kampanyalara katilacaklarini bilmeyen cok insan vardir diye düsünüyorum. Bütün kampanyalari bir konuda sabitlesek olur mu?