Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
türkiye bi halk devleti değil iktidar devletidir. o yüzden hükümetin devamı sağlandığı sürece halkın başına ne geldiği kimsenin umrunda değil. zaten 2 gündür televizyona çıkan yetki sahiplerinin pişkinliği de bunun göstergesi. hırsız mırsız diye de yaftalamıyorum bu adamları, onların öğrendiği, tembihlendiği, doğru bulduğu yönetim şekli budur. bunu değiştirmenin tek yolu var, onun da yolu 20 yıldaki bilmem kaçıncı doğaüstü olayında yine istanbul'a gelip kapalıçarşı'ya inen zengin arap'ın, avrupalı'nın binde biri kadar değer görmeyen gariban halkın elinde. hani inşallah diyorum, inşallah bu sefer karavana atmaz bu mağdur ve biz potansiyel mağdur insanlar. sırf kendi yaşadıkları için değil, evlatlarına, ana-babalarına gösterilen bu ''değer'' için tepkilerini meşru şekilde ortaya koyarlar.
burası hatay diye ulaşamadık, zor oldu diyorlar. ben ankaralıyım, bir deprem, yangın, afet olup da ben evsiz kalsam 1.150 odalı beştepe'de bana bir yatak açarlar mı? buna canı gönülden evet diyemiyorsan bugün hükümetin başı ve adamlarının bu deprem karşısındaki sakinliğini, sakilliğini, dinginliğini de garip bulmazsın.
burası hatay diye ulaşamadık, zor oldu diyorlar. ben ankaralıyım, bir deprem, yangın, afet olup da ben evsiz kalsam 1.150 odalı beştepe'de bana bir yatak açarlar mı? buna canı gönülden evet diyemiyorsan bugün hükümetin başı ve adamlarının bu deprem karşısındaki sakinliğini, sakilliğini, dinginliğini de garip bulmazsın.