Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Buralarda en soguk zamanlar Amanos Dagi karli oldugu zaman ve simdi 2 tarafi da bembeyaz. Bu gece dogu tarafi - 4 - 5'leri gorecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazlası olur hocam ya malesef izmir bile dün gece -1 dedi çok üzülüyorum ciddenBuralarda en soguk zamanlar Amanos Dagi karli oldugu zaman ve simdi 2 tarafi da bembeyaz. Bu gece dogu tarafi - 4 - 5'leri gorecektir.
Şili olalım Japonya olalım ne fark eder yeter ki depremle mücadelede bilimi esas alalım hurafeleri değil. Tabi ki dünya üzerinde şu ana kadar oluşmuş en büyük deprem kaynaklara göre Valdivia depremi ve 9,5 şiddetinde 11 dakika süren bir kıyamet. Ve bu Şili'de olmuş bir deprem. Benim anlamadığım şu; Japonya'yı niye örnek gösteremiyoruz? Ne fark ediyor? Deprem deyince neden Japonya aklımıza gelmesin?He öyle diyorum he
Ben japonya kadar olamayız diyorum bu zihniyetle ama en azından şili olalım diyorum
Deprem konusu oldu mu herkesin aklına hemen japonya geliyor yok japonyada deprem olmuş 1 kişi camdan atlamış o da türkmüş mehehe argümanlarından sıkıldım. Kimse bilmez bunu ama en azından depremde şili kadar güçlü olalım şili depremleri japonyadainden daha güçlü ve karada oluyor depremleri
Bir sonraki depremde yıkılıp yeni inşaat işi çıkmasın mı?Umarız 3-5kr fazla kazanırız diye çürük yapmazlar!!
Şunu önceden söylenmiş olsaydı daha fazla can kurtarılırdiSocar Türkiye, deprem bölgesinde kurtarmada çalışacak araçların benzin ve motorin ihtiyacını ücretsiz karşılayacağını açıkladı ve bölgedeki istasyonları işaret etti.
Japonya olamayız çünkü japonyada seçim öncesi oy için imar affı çıkmıyor. Belediyeye rüşvet verip insanlar kaçak kat çıkmıyor. Restoranına daha fazla müşteri almak veya masa koymak için kolonları kesmiyorlar. İnşaattan önce zemin etüdü yapılıyor oradaŞili olalım Japonya olalım ne fark eder yeter ki depremle mücadelede bilimi esas alalım hurafeleri değil. Tabi ki dünya üzerinde şu ana kadar oluşmuş en büyük deprem kaynaklara göre Valdivia depremi ve 9,5 şiddetinde 11 dakika süren bir kıyamet. Ve bu Şili'de olmuş bir deprem. Benim anlamadığım şu; Japonya'yı niye örnek gösteremiyoruz? Ne fark ediyor? Deprem deyince neden Japonya aklımıza gelmesin?
Ayrıca ben Japonya'da deprem olmuş, biri atlamış Türk'müş gibi bir muhabbet yapmadım. Bu argümanlardan sıkıldıysan eğer muhataplarına sıkıl ve tepki göster, bana değil.
Antakya filan demek istedim. Maras filan daha soguk olurFazlası olur hocam ya malesef izmir bile dün gece -1 dedi çok üzülüyorum cidden
Simdi aciklamislar iste, hep negatif acidan bakmaya luzum yok.Şunu önceden söylenmiş olsaydı daha fazla can kurtarılırdi
Keşke bunu kardeş ülke Azerbaycan'ın şirketi değil de Türkiye Petrolleri yapsaydı. Ama yapmazlar. İşleri güçleri kendi banka hesapları çünkü.Şunu önceden söylenmiş olsaydı daha fazla can kurtarılırdi