6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyiler hocam hepsi merak etmeyin. Tek katlı gecekondu benzeri yerlerde 30 kişi kaldiklari için pek birşey olmadı onlara. Millet janjanli diye 5 milyona aldığı evler yıkıldı. İmara açılmaması gereken yerlere siteler yapıldığı için durumun vahameti o bölgelerde. Çorba kuyruğunda önümüze geçiyorlar genelde😄
ben de oyle tahmin ettim yerlesim terchileri acisindan ciddi bir fark olusturdugunu dusunuyorum

afetbilgi.com

1675787185770.png

Hep inşaatla alakalı şeyler aranıyor ama hırsız müteahhit firmalarından en ufak ses yok yazıklar olsun

Bunları, güvenilir yerleri ayrı bir konuda birleştirip sabitlersek buradan, gurbetten yardımcı olmak isteyen arkadaşları da doğru yönlendirebiliriz. Sosyal medyada çok fazla sahte bağış kampanyaları var, taklit kampanyalar var. Dikkat etmek gerekiyor. @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun @Mehmet Mehmetoglu 🙏
Bazi onemli bilgileri ilk mesaja sabitledik. Diger bilgileri de konu icinde paylasiyoruz ama hepsini ilk mesaja eklemedik vallah.

Bazi onemli bilgileri ilk mesaja sabitledik. Diger bilgileri de konu icinde paylasiyoruz ama hepsini ilk mesaja eklemedik vallah.
Ellerinize, emeğinize sağlık hepinizin. Cansınız ♥

Afet Bilgi Şu da bayağı faydalı bir site olmuş. Basit bir şekilde gerekli tüm platformlara yönlendiriyor.

Çalıştığım hastanede gönüllü sağlık çalışanlarının isimlerini aldılar. Gidip gitmemek de kararsız kaldım, arama kurtarmada bir tecrübem olmadıgı için yazdırmadım ismimi. Allahım güç kuvvet versin çok zor çok zor çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt